Se caută voluntari care să se implice în programul Timișoara 2023

voluntaritm2023
1000x100 Cuib de vise 1000x100

Asociația Timișoara – Capitală Culturală Europeană 2023 este în căutare de voluntari care să se implice în implementarea proiectului. Activitățile în care vor participa se vor desfășura în Timișoara, localități din Timiș, dar și online.

Echipa de voluntari Timișoara 2023 se mărește. Asociația Timișoara – Capitală Culturală Europeană 2023 anunță că este nevoie de oameni dornici să pună umărul la implementarea acestui proiect deosebit de important pentru orașul de pe Bega.

Alătură-te unei echipe tinere, pline de curaj ca si tine. Participă la câte evenimente dorești începând cu marea aventură Timișoara 2023 în ianuarie și continuând până la sfârșitul lui 2023. Noi credem că un rol cheie pentru succesul proiectului Timișoara 2023 – Capitală Culturală Europeană îl are programul de voluntari care implică persoane care se recunosc în principal prin a fi oameni pasionați de oameni. Prietenia, respectul, toleranța și responsabilitatea sunt valorile în care credem și care sunt încorporate în misiunea de a fi voluntar TM2023. A fi voluntar TM2023 înseamnă să fii pe de o parte un explorator care se bucură să descopere ce se întâmplă în culise și pe scenă și pe de altă parte să fii acel ambasador al unui proiect prin participarea ta activă la evenimente. Este loc pentru oricine dorește să scrie și să trăiască bucuria de a fi parte a poveștii Timișoara 2023”, transmit reprezentanții asociației.

Mai precis, se caută voluntari pentru a activa în următoarele zone: organizare de conferințe; seminarii și forumuri; campanii de informare în comunitate și școli; activitatea de relații publice și comunicare; asistență producție; foto/video; design; jurnalism; echipa logistică / suport pentru evenimente artistice; voluntariat general.

STPT job 1000x200

Activitățile de voluntariat se vor desfășura în Timișoara, zona centrală, și/sau cartierele istorice, în alte localități din județul Timiș, dar și în mediul online. În ceea ce privește beneficiile, voluntarii vor avea parte de training-uri gratuite livrate de coordonatori de voluntari din Japonia, Italia, Grecia, Serbia si Romania, kit de voluntar și certificat de voluntariat.

Mai multe informații se găsesc AICI!

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/