TimPark, licitație pentru noi aplicații de plată și verificări

TimPark are nevoie de noi aplicații pentru gestionarea sistemului de parcare din Timișoara. A lansat o licitație ce pornește de la 2,7 milioane de lei.

Potrivit serviciului de parcare din orașul de pe Bega, este nevoie de o aplicație care să permită plata în 3 moduri.

„Se solicită prestatorului să aibă implementat sau să implementeze un sistem/o aplicație informatică funcțională, care să asigure servicii complete de plată a staționărilor pe domeniul public din Municipiul Timișoara, pentru utilizatorii sistemului de parcare SPAPP- TIMPARK în condițiile utilizării taxării prin telefonia mobilă pentru trei forme de plată: vouchere – plata în avans, microplăți (SMS) și card bancar”, aflăm din caietul de sarcini.

Este nevoie și de o aplicație pentru plătitor, una pentru gestionarea încasărilor și una pentru inspectorul de parcare.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Inspectorul de parcare va trebui să aibă o singură aplicație pe telefonul mobil, pentru controlul parcării, care să fie conectată la cele trei modalități de plată. Toate cele 3 modalități de plată trebuie să funcționeze concomitent pentru un control eficient, iar informația de plată să fie livrată rapid în timp real”, se mai arată în documente.

Va fi creată și o hartă cu locurile de parcare și a străzilor unde se aplică tarife. Un prim contract se va încheia pe 2 ani, cu o valoare de maximum 2,7 milioane de lei, iar contractele subsecvente pe o perioadă de 12 luni. Acestea nu pot depăși valoarea de 1,3 milioane de lei, anual. Fondurile provin de la bugetul local. Licitația este deschisă până în 17 februarie.

 

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/