Florin Nedelea a fost destituit!

Șeful Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat din cadrul Primăriei Reșița, Florin Nedelea, a fost destituit, în urmă cu 48 de ore. Șeful juriștilor, Cristina Enuică, a făcut astăzi această informare în cadrul Comitetului Consultativ pentru Persoanele Vârstnice.

Forul întrunit la Prefectura Caraș-Severin în urmă cu câteva ore a avut pe ordinea de zi și un punct referitor la stadiul concilierii privind locurile de parcare cu plată pe care le are în gestionare firma Repark. Cu acest prilej, șefa juriștilor din cadrul Primăriei Reșița, Cristina Enuică, a precizat că executivul a luat primele măsuri, ca să îi sancționeze pe cei care au greșit. „Florin Nedelea a fost destituit din funcție, iar în locul său a fost numit director Liviu Gârtoi. Este un tânăr care va face față provocărilor”, a spus Cristina Enuică, prezentă astăzi la Prefectura Caraș-Severin.

Fostul director, Florin Nedelea, a fost tras la răspundere după ce a semnat protocolul de predare-primire al parcărilor, iar în gestionarea firmei Repark au ajuns 2.200 de locuri cu plată, în loc de 460 cât ar fi trebuit să ajungă. Pentru că procesul verbal a fost semnat de Florin Nedelea, acesta a fost sancționat și a plătit cu funcția.

Ca să reglementeze ițele încurcate de fostul șef, municipalitatea a dat startul unor runde de negocieri cu reprezentanții Repark, astfel încât să stabilească foarte clar care sunt parcările pe care le administrează. Oficialii Primăriei promit că marți vor avea un răspuns final pentru reșițeni în privința parcărilor.

Comments

 1. Resitean says:

  CRISTINA ENUICA, esti penibila! Dupa ce ca esti praosta, mai esti si pupincurista!

 2. fane says:

  PROST EŞTI TU GUNOIULE. PUPĂ-L ÎN FUND PE NEDELEA PENSIONARUL.ĂŞTI LA FEL DE CRETIN CA EL. SAU POATE TE PUPI SINGUR.

 3. dorin says:

  Acum nu mai are aerele alea de superioritate tembelul ăsta.

 4. catetean says:

  Dobitocule care esti tu, nu vezi ca din saracia noastra trebuie sa mai platim si parcarile? Esti un cretin care ar trebuii scos din resita si mutat in Africa, printre fratii sai maimutele!

 5. catetean says:

  Sa nu se inteleaga gresit, m-am refetit la “resitean”!