Florentin Marian Bocșan: „Mă bazez pe înțelepciunea președintelui de filială!”

Liberalul din Bocșa susține că se pregătește de o viață să ocupe fotoliul de edil-șef și că sondajele l-ar pune pe el pe locul I în acest sens. Prin urmare, crede că PNL ar trebui să meargă pe mâna câștigătoare.

În ciuda faptul că Departamentul de Comunicare al Partidului Național Liberal Caraș-Severin a transmis un comunicat oficial de presă prin care a anunțat liberalii care intră în sondaje pentru ocuparea funcției de primar, Florentin Marian Bocșan susține cu totul altceva.

„Nu știu când s-au stabilit, că nu au avut nicio ședință. Au spus că fiecare trebuie să își depună candidaturile. Este evaziv ce s-a dat în ziar, nu s-a stabilit candidatul la Bocșa. În orașele unde sunt 2 candidați trebuie să se facă sondaje de opinie! Fiecare partid să își păstreze candidatul și să piardă sau să îl desemneze pe cel câștigător. Nu s-a stabilit exact. Se mai discută pe tema asta! Nu mă deranjează, oricum numele meu n-a fost pus corect pentru că mă cheamă Bocșan Marian Florentin, tatăl meu este Florentin Bocșan și el sigur nu candidează. Nu am avut nicio ședință, nu s-a discutat despre așa ceva. Știrea a apărut din neant, nu a fost o hotărâre de Birou Județean, eu sunt președinte de organizație, consilier local, șef zonal, am participat la toate întâlnirile”, a declarat Bocșan pentru Express de Banat.

În continuare, acesta a susținut același lucru: „Candidaturile ar fi trebuit să se depună. N-a fost decizia partidului, nu am avut ședințe. În ultimul Birou Executiv s-au discutat șefii de zonă, dar candidaturile nu s-au validat în Biroul Județean. Oare de dragul de a candida să piardă merg cu același candidat? E treaba lor. Să facă sondaj și să vadă. Nu țin morțiș să am șanse, dar dacă am, de ce să nu candidez? Din sondajele mele, zic că am cele mai mari șanse, dar fiecare cum are acces reclamă că are cele mai mari șanse. În Bocșa stau bine la popularitate, în presa din Caraș-Severin, nu. Sunt cu tendințe spre cel mai bine. Mă bazez pe înțelepciunea președintelui de filială să meargă cu candidatul cel mai bun”.

Florentin Marian Bocșan deține mai multe afaceri pe plan local, dar spune că nu s-a implicat prea tare în niciuna dintre acestea, pentru că în momentul în care va ajunge primar nu va avea cine să le ducă mai departe. Prin urmare, a preferat să îl ajute mai mult pe tatăl său în businessurile pe care le rulează. De asemenea, spune că de ani de zile împarte calendare și flori electoratului și că frecventează cu regularitate slujbele la toate bisericile din oraș. Ba mai mult, are chiar și un slogan: „Un Bocșan pentru bocșeni!”

În concluzie, economistul spune că face politică din 2000, trecând prin PSD, PDL, iar acum ajungând la PNL, iar funcția de consilier local o ocupă încă din 2006. Prin urmare, spune acesta, „să se ia sondajele reale, nu alea plătite, care sunt în detrimentul celui care va câștiga. Oamenii din Bocșa mă văd primar!”

Cum arată comunicatul de presă al PNL?

„Partidul Național Liberal consideră foarte importante alegerile locale din 2016. PNL consideră că în stabilirea candidaților de primar cel mai important factor este voința cetățenilor. De aceea, în perioada următoare se vor demara sondaje de opinie în prima etapă în localitățile urbane din Caraș-Severin.
La Caransebeș, Bocșa și Anina vor candida pentru un nou mandat, pentru a-și continua proiectele de dezvoltare, actualii primari Ion Marcel VELA, Eugen CISMĂNEANȚU și Gheorghe ROMÂNU.

În urma propunerilor organizațiilor municipale și orășenești, Comitetul Județean Executiv al PNL Caraș-Severin a propus spre validarea Consiliului Național următoarele candidaturi:

La Reșița sondajele vor testa notorietatea următorilor potențiali candidați : Viorel BAȘAG, dr. Jaro MARȘALIC, Gheorghe NĂSTUREL, Ioan POPA și Daniel SURDU.

În Oțelu Roșu se va cere opinia cetățenilor privind posibilii candidați: Magda LUNGU (fost viceprimar) și Adrian PĂDUREAN.

Pentru Oravița, potențialii candidați sunt: Ion GOGA și Ion MILOȘ.

La Băile Herculane se va decide între mai mulți posibili candidați liberali: Sebastian CORNIAN, Petrișor GOLOPENȚA, Ion MIRICĂ, Mariana MOLNAR și Gheorghe ORZA.

Moldova Nouă va avea în 2016 ca și candidat de primar din partea PNL pe tânărul om de afaceri Adrian TORMA”.

 

Comments

  1. bocsanu says:

    Baiatul asta e nebun,eu cred ca trebuie si el intitulat precum fii lui cioaba

  2. Mihai Gidea says:

    Asta e nebun daca se vede primar dar si actualul primar ar trebui schimbat toata ziua face doar poze pt campanie electorala si i-au cam crescut COARNELE DE CAND E PRIMAR Bocsa are nevoie de un BOCSAN ADEVARAT SI NEAPARAT INTELECTUAL