FLAGRANT. Polițiștii rutieri din Reșița nu mai primesc șpagă! Sesizează Anticorupția!

Doi bărbați au fost prinși în flagrant în parcarea magazinului Lidl din Reşiţa în timp ce încercau să scape de un dosar penal oferind şpagă unui poliţist suma de 200 de euro!

Agentul-şef principal de poliţie Cioancă, din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere Reşiţa, a sesizat Serviciul Judeţean Anticorupţie, denunţând faptul că un bărbat din Reşiţa i-a oferit o sumă de bani neprecizată, pentru a nu-i întocmi dosar penal fiului său. Tânărul fusese oprit în trafic în data de 23.03.2015, prezentând un permis de conducere despre care există suspiciuni că ar fi fals.

„La data de 26.03.2015, în jurul orelor 12.00, în parcarea magazinului Lidl din Reşiţa, numitul C. L., împreună cu S. G., tatăl numitului S.S.D., l-au contactat pe poliţistul C. G.I., în vederea remiterii unei sume de bani pentru a nu lua măsurile legale în legătură cu S. S.D., care a prezentat organelor de poliţie un permis de conducere despre care există suspiciuni că ar fi fals. Cu ocazia constatării infracţiunii flagrante, asupra poliţistului a fost găsită suma de 200 euro, sumă despre care poliţistul a declarat că a fost dată de către S. G. în urma  discuţiilor purtate iniţial cu C. L”, a precizat Ministerul Public.

Faţă de inculpaţi a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile, în cazul lui S.G. pentru dare de mită, iar în cazul lui C.L. pentru complicitate la dare de mită.

Alți doi colegi ai agentului-şef principal de poliţie Cioancă nu au fost la fel de onești, ambii fiind condamnați pentru o șpagă de câte 50 de euro.

Comments

  1. stefan says:

    dupa titlu, se deduce ca pina acum au primit, oare nu este o manipilare poate ofera acest ziarist zelos mai multe amanunte !!!!!

  2. Adrian says:

    Bine ar fi daca toti politistii ar proceda la fel.
    Insa cum cei mai multi dintre politisti sunt rumani … slabe sperante.
    Asa ca … exceptiile nu conteaza.