Firmele din Reșița n-au nevoie de angajați?! Reședința județului, marea absentă de la bursa locurilor de muncă!

stiri Timisoara Cuib de vise 1000x100

Fapt fără precedent la bursa generală a locurilor de muncă, organizată săptămâna viitoare și în Caraș-Severin! Reșița, reședința județului, nu va găzdui acțiunea din cauza lipsei ofertelor din partea agenților economici!

Reșița va fi marea absentă a bursei generale a locurilor de muncă, programată vineri, 7 aprilie, la ora 9.00. Deși inițial orașul era anunțat ca prezență certă la acțiune, se pare că agenții economici din municipiu nu sunt interesați, asta deși Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă le-a lansat invitația de a se înscrie. „În fiecare an s-a organizat la Reșița, de cele mai multe ori, doar la Reșița”, a declarat, pentru Express de Banat, Carla Goagă, purtătorul de cuvânt al AJOFM Caraș-Severin. „Nu am avut locuri de muncă suficiente care să justifice organizarea unei burse la Reșița. Locurile de muncă pe care le-am primit de la firme le putem rezolva noi, prin activitatea curentă, nu e nevoie de o bursă. S-au anunțat doar 2-3 firme cu câteva locuri de muncă”, a mai spus Goagă.

Deocamdată, singurele localități care vor găzdui bursa generală a locurilor de muncă sunt Caransebeș și Băile Herculane. La Caransebeș, bursa va fi organizată la Muzeul Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă, P-ța I. Dragalina nr. 2, iar la Băile Herculane, evenimentul va avea loc la sediul punctului de lucru al AJOFM Caraș-Severin, situat pe strada Mihai Eminescu Nr. 2. În urma contactării agenților economici, până acum au fost identificate peste 60 de locuri de muncă pentru cele două burse. Dacă la Caransebeș domeniilor sunt variante, stațiunea Băile Herculane se axează în special pe domeniul turistic.

 Stiri angajari Timisoara STPT job 1000x200

Firmele care vor să se înscrie la bursă sau pur și simplu doresc să anunțe că sunt în căutare de forță de muncă sunt așteptate în continuare să contacteze punctele de lucru ale AJOFM Caraș-Severin. „Să vină la noi, iar noi încercăm variante de rezolvare. Ori direct prin noi, ori prin burse”, a dat asigurări Carla Goagă.

CITEȘTE ȘI: Angajatorii, față în față cu cei care își caută de lucru! Prima bursă generală a locurilor de muncă, la început de aprilie!

Stiri Timisoara Muzeul TM Stiri Timisoara
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/