Primarul Nelu Popa trece la exproprieri! De interes public!

Gata cu construcțiile care strică peisajul Reșiței sau care împiedică dezvoltarea orașului! Primarul Nelu Popa este decis să pună la pământ orice clădire care îl încurcă!

Primarul Reșiței nu mai vrea să audă de construcții care să strice imaginea orașului sau care să împiedice reamenajarea. Așa că vrea să urmeze exemplul unui alt edil-șef care a trecut deja la fapte. Este vorba despre liberalul Ilie Bolojan, primarul din Oradea. Potrivit lui Nelu Popa, Bolojan a făcut deja peste 100 de exproprieri pentru a pune în aplicare proiectele pe care le dorește. „În această săptămână voi deplasa la Oradea 3 juriști din Primărie la discuții cu Ilie Bolojan, primarul din Oradea, care mi-a zis că mă sprijină și îmi va explica cum să facem, în mare viteză, exproprieri de interes public. Așa se numesc. Atunci când Ilie Bolojan a decis să facă centurile orașului Oradea, când a decis să reabiliteze centrul istoric, a făcut peste 130 de exproprieri de interes public. Omul n-a mai stat să se gândească dacă vrei sau nu vrei. Legea și statul român ne dă acest drept”, a anunțat primarul Reșiței.

Mergând pe aceleași considerente, Nelu Popa speră să scape de mai multe construcții care-l încurcă. Despre unele dintre ele a mai vorbit și în luna noiembrie a anului trecut, atunci când a mers, împreună cu presa, pe malul Bârzavei, la podul de la Complexul Hehn, acolo unde familia Bădăluță deține mai multe construcții. Primarul le-a pus gând rău încă de atunci, declarând că îl împiedică să amenajeze aleea de promenadă pe care și-o dorește pentru reșițeni de-a lungul Bârzavei. Acum, însă, pare să fi găsit soluția de inspirație orădeană. „Aici, la pod, este baraca aceea albastră a lui Bădăluță, mai încolo este un chioșc al fratelui Bădăluță. Vom face un PUZ pe zonă și facem exproprieri de interes public pentru promenadă. Punct! Și această abordare o voi avea acolo unde interesul privat este în contradicție cu interesul public al orașului”, spune hotărât Nelu Popa.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

CITEȘTE ȘI: Petru Bădăluţă: „Domnul primar nu mă iubește pentru că sunt vicepreședinte la PSD!” [FOTO/VIDEO]

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/