Petru Bădăluţă: „Domnul primar nu mă iubește pentru că sunt vicepreședinte la PSD!” [FOTO/VIDEO]

explo 1000x200

Ioan Popa a convocat presa, în această după-amiază, la podul de la Complexul Hehn după ce, spune primarul, angajaţii Primăriei nu au fost lăsaţi să cureţe malul Bârzavei.

În acea zonă funcţionează mai multe barăci cu diferite obiecte de activitate deţinute de familia Bădăluţă. Cel mai îndepărtat este un local de „alimentaţie publică”, conform autorizaţiei, care, în fapt, alimentează doar setea reşiţenilor şi a călătorilor din zonă. Spaţiul este închiriat de la CFR, iar barul respectiv, susţine primarul Popa, deversează deşeurile menajere direct în Bârzava. „E fals, am canalizare până la blocul turn”, a replicat Petru Bădăluţă, care a negat şi că angajaţii Primăriei nu ar fi fost lăsaţi să igienizeze malul Bârzavei.

Cu actele în faţă, primarul Popa a constatat că familia Bădăluţă are închiriată de la CFR doar o suprafaţă de 16 mp, nicidecum toată suprafaţa pe care s-au extins şi care e împrejmuită cu gard şi chiar păzită de un câine gălăgios nevoie mare.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157677176247925″]

Lângă acest bar de „alimentaţie publică” funcţionează un chioşc în regim de aprozar, concesionat chiar de Primăria Reşiţa şi pentru care se plăteşte o chirie modică. Terenul e luat, spune edilul-şef, „de către un revoluţionar cu rol determinant şi pe el este ridicată o baracă. Vom demola tot, căci această zonă este una pietonală, de promenadă. Este centrul Reşiţei şi nu poate arăta aşa de cumplit. Dacă vom dărâma construcţiile de pe malul Bârzavei de la Strada Fântânilor vă daţi seama că pe acestea de aici nu le vom păstra”, a mai spus Popa.

Între timp a apărut şi Vasile Bădăluţă, cel cu certificat de revoluţionar, cu acte şi documente. Iar de aici până la un scandal în toată regula nu a mai fost decât un pas. Pas care a fost făcut rapid, chiar dacă ne aflam în plin centrul Reşiţei…

banner 970 x 250