Studenții economiști din Reșița se remarcă la nivel național

explo 1000x200

Doi studenți ai Universității „Eftimie Murgu” din Reșița au fost recompensați cu premii la Olimpiada Națională organizată de Asociația Facultăților de Științe Economice din România.

Doi studenţi din anul II ai programului de studii Contabilitate şi Informatică de Gestiune de la Facultatea de Ştiinţe Economice, reprezentanţi ai Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa, au participat vineri, 25 noiembrie, la cea de-a XI-a ediţie a Olimpiadei Naţionale a Studenţilor Economişti în Formare, organizată de Asociaţia Facultăţilor de Economie din România (AFER) la Academia de Studii Economice Bucureşti.

Ion Cozmac a obţinut, la secţiunea de Administrare a afacerilor, cu lucrarea „Modelul octodimensional de construcție și administrare a unei afaceri”, coordonată de doamna conf. univ. dr. Mirela Minică, Premiul pentru creativitate şi inovare, iar Lavinia Raluca Corneanu Lipou a obţinut, la secţiunea Management, cu lucrarea „Performanţa întreprinderii – între loialitatea angajaţilor şi managementul stresului”, coordonată de către asist. univ. dr. Suzana Demyen, Premiul pentru originalitatea abordării.

banner 970 x 250