„Primarul mi-a cerut să scot echipa de pe teren! Ne vom salva de la retrogradare, vă asigur!”

Metalul Reșița a piedut în ultima etapă a turului Ligii a II-a de fotbal, la Snagov, 1-2 cu liderul Juventus București, iar patronul rosso-nerilor, Cătălin Rufă, a luat foc din cauza arbitrajului.

Exilată la Snagov, Metalul Resita a încheiat turul pe ultimul loc, motiv pentru Cătălin Rufă să acuze vehement maniera de arbitraj de la ultimele întâlniri ale roș-negrilor.

Nu ai cum să iei puncte, dupa meciul cu Juventus, după cel de la Sepsi. Cred că ajunge! Să se pună puțină presiune pe acești arbitri, fac un apel către cei din conducerea FRF! Eu nu am mai văzut așa ceva decât în județ. La Sepsi, la golul 3, erau patru jucători în ofsaid, iar cu Juventus am avut penalty în minutul 5 și s-a dat fault în atac, iar la primul golul al adversarului s-a dat penalty la un henț involuntar și ne-a eliminat și un om, iar la golul doi al lor a fost fault în atac. Pentru ce să mai jucăm în aceste condii?! Primarul de la Snagov mi-a cerut sa scot echipa de pe teren, a răbufnit Cătălin Rufă, în direct la Sport Total FM.

Patronul Metalului rămâne optimist, în ciuda acestor aspecte, fiind convins că echipa se va salva și anul acesta de la retrogradare. „Și eu bag bani în fotbal și fac eforturi să țin echipa în acest eșalon. Nu mă interesează cine ne arbitrează și cine e observator… Nu se poate să ne batem joc de acești băieți. Și noi putem să băgăm juniorii cum au făcut cei de la Pâncota. Poate că asta se vrea, dar să ni se spună! Ne vom salva echipa de la retrogradare, vă asigur!”, a mai spus Rufă.