Angajatorii, față în față cu cei care își caută de lucru! Prima bursă generală a locurilor de muncă, la început de aprilie!

explo 1000x200

Prima bursă generală a locurilor de muncă a fost programată pentru începutul lunii aprilie. Firmele care caută angajați noi sau mai bine pregătiți sunt așteptate să se înscrie.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Caraș-Severin anunță că prima bursă generală a locurilor de muncă va avea loc în mai puțin de o lună, mai exact, în data de 7 aprilie. Trei localități cărășene sunt deja prezențe certe la acțiunea de luna viitoare: Reșița, Caransebeș și Băile Herculane, dar sunt așteptați să se înscrie agenți economici și din alte zone, AJOFM fiind dispusă să organizeze bursa în toate cele 9 localități unde are puncte de lucru: Anina, Băile Herculane, Bocșa, Bozovici, Caransebeș, Moldova Nouă, Oravița, Oțelu Roșu și Reșița.

„Scopul acestei burse este acela de a ajuta, pe de-o parte, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă să-și găsească un job conform pregătirii și experienței profesionale, iar pe de altă parte, de a facilita agenților economici posibilitatea de a angaja direct persoanele de care au nevoie”, anunță reprezentanții AJOFM.

Pentru a se putea înscrie la bursă, agenții economici sunt așteptați la sediile AJOFM din cele 9 localități. Participarea lor la bursă este gratuită.

banner 970 x 250