Leo Doană: „Am fost peste ei la toate capitolele!” Călin Cojocaru: „Pe teren a fost o singură echipă!”

explo 1000x200

Victoria cu 3-1 în fața liderului seriei, Național Sebiș, a echilibrat din nou lupta pentru promovare, CSM Reșița fiind despărțită acum de doar două puncte de locul care duce în Liga a II-a!

Antrenorul rosso-nerilor, Leo Doană, s-a arătat foarte mulțumit de prestația echipei, dar mai ales de atitudinea și determinarea fotbaliștilor pe care îi pregătește. Călin Cojocaru, antrenorul oaspeților, a văzut altceva în teren, și anume, o echipă a Sebișului mai bună, dar mai puțin pragmatică. În plus, a văzut și mai multe greșeli de arbitraj, care i-ar fi dezavantajat pe elevii săi. „Echipa mea a făcut un joc bun, practic, am pierdut din două execuții ale lui Himcinschi. Ne-am creat ocazii, am avut un 11 metri și un gol valabil. Jocul prestat ne dă speranțe, mai avem de jucat 11 finale. A fost un joc peste nivelul Ligii a III-a. Nu vreau să fiu lipsit de modestie, dar pe teren a fost o singură echipă și aia a fost echipa mea. Am jucat foarte bine. Ne-am dominat clar adversarul la toate capitolele, și la posesie, și la ocazii, la orice, plus că am avut un 11 metri clar. Gol anulat total aiurea, nici vorbă să iasă mingea afară. Noi am jucat mai bine, ei au fost mai pragmatici”, a declarat Călin Cojocaru.

Leo Doană spune că victoria CSM-ului nu poate fi pusă la îndoială, iar asta se va vedea și în etapele viitoare. „A fost un joc bun de Liga a III-a, prima repriză a fost puțin mai modestă pentru echipa mea, dar în cea de-a doua s-a dovedit că suntem mai bine pregătiți din toate punctele de vedere. Un adevărat derby, dar eu zic că s-a văzut adevărata valoare între cele două echipe. Le-am spus și băieților că am încredere în ei, am încredere în valoarea lor și au dat dovadă de caracter, de determinare și atitudine. Eu vreau să îmi felicit jucătorii pentru că încă o dată s-a demonstrat care este cea mai bună echipă din serie”, a declarat Leontin Doană.

banner 970 x 250