Cum (nu) păstrează reșițenii curățenia? Viceprimarul Dacica, despre nesimțiți!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

În ultima perioadă, se tot bate monedă pe ecologizare și păstrarea curățeniei în Reșița. Nu toți locuitorii par însă impresionați de inițiativa municipalității…

„Reșița curată! Curățăm și menținem!”. Acesta este sloganul pe care l-a adoptat Primăria pentru campania de ecologizare începută în luna februarie. Dacă unii reșițeni s-au alăturat inițiativei și se implică în activitățile municipalității sau chiar organizează acțiuni independente, alții își bat joc de munca lor. În această după-amiază, viceprimarul Adrian Dacica a surprins doi reșițeni care, cu nonșalanță, își aruncau gunoiul pe malul Bârzavei proaspăt ecologizat cu doar câteva zile înainte.

Adrian Dacica este de părere că astfel de exemple negative trebuie scoase în față, așa că i-a fotografiat pe cei lipsiți de elementarul bun simț și a postat pozele în mediul virtual.

promovare banner maxagro Muzeul TM

„Sunt profund dezamăgit de cei care nu ne respectă nici munca, nici eforturile de a face din orașul nostru un loc curat și civilizat. Acești doi domni pe care i-am surprins, din întâmplare, aruncau gunoaie pe spațiul public. Le arăt obrazul prin gestul de a publica aceste fotografii și vă încurajez să faceți același lucru atunci când îi surprindeți”, a răbufnit Adrian Dacica pe contul său de socializare.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/