Meciul de la Balotești, decisiv pentru Metalul Reșița

Echipa lui Cătălin Rufă a cedat pe teren propriu, 0-2 cu ASU Poli Timișoara, și trăiește tot mai periculos în Liga a II-a de fotbal.

Exilați la Snagov, rosso-nerii încearcă să evite pentru al doilea an la rând retrogradarea, deși în primele două sezoane echipa s-a bătut pentru locurile fruntașe, cu șanse chiar la promovare. Retragerea din competiție a mai multor echipe a ușurat mult situația Metalului, dar evitarea în mod cert a retrogradării presupune ca măcar o echipă să termine sezonul sub rosso-neri. Iar asta ar putea fi CS Balotești, împotriva căreia Metalul va juca sâmbătă.

Mihai Stoica, antrenorul Metalului, a vorbit despre acest joc imediat după înfrângerea suferită la Buftea, cu ASU Poli Timișoara. „Am avut probleme de lot, jucători accidentați. Am început bine, dar am întâlnit o echipă care s-a apărat exact. N-am reușit să ne remontăm și ne-am trezit după două etape cu șase goluri primite și niciunul marcat. Meciul care urmează este decisiv pentru noi, trebuie să aducem o schimbare, altfel nu avem nicio șansă. Între noi și Timișoara oricum era o diferență greu de remontat, după părerea mea, meciul următor este cel decisiv. Avem o singură șansă, să ne agățăm de meciul care urmează”, a declarat Mihai Stoica la Sport Total FM.