Greșeli, reveniri și deznodământ fericit! Banatul Caransebeș a făcut spectacol!

Banatul Caransebeș a făcut spectacol în Sala Polivalentă din Caransebeș. Victoria în fața echipei Știința Bacău este una de moral pentru băieții antrenorului Răzvan Parpală, după ce, în campionatul regulat, bănățenii s-au împotmolit în fața moldovenilor.

Cum niciun meci nu seamănă cu altul, voleibaliștii au început meciul optimiști, rezultatul după primul set (25-14) fiind unul foarte bun pentru caransebeșeni, care au dat de greu abia în al doilea set, unul foarte echilibrat, care s-a decis în prelungiri, Banatul câștigând cu 26-24. Pe fondul lipsei de concentrare, gugulanii au început să șchiopăteze în al treilea set, ceea ce a dus la greșeli individule, care i-au costat pierderea parțialului.

Lupta nu s-a încheiat și Teleleu, Korniienko, Gemănariu, Mejia, Carabali, Petrusevics și Diaconescu au muncit până la ultimul punct, câștigând setul 4 la scorul de 25-21 și colectând toate cele trei puncte puse în joc.

„Ne batem în continuare pentru locul 7. Vin două meciuri grele în deplasare, la Dej și la Cluj, ne concentrăm pe ele, mergem la victorie. Kullo și-a revenit, astăzi a și jucat, mai are dureri la gleznă, cu Eminovic este puțin mai greu, are probleme la spate care-l țin de două săptămâni, mai e și Nan care are probleme la genunchi, dar încercăm să ne descurcăm, e final de campionat și e normal să apară suprasolicitarea”, a declarat antrenorul Răzvan Parpală la finalul meciului.

Banatul Caransebeș se va întâlni cu suporterii pe teren propriu în 8 aprilie, când va juca în compania echipei Știința Explorări Baia Mare. Până atunci joacă în deplasare la Dej și la Cluj.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/