Consiliul Judeţean Caraş-Severin se reinventează: Cooperativa Judeţeană Munca în Zadar!

explo 1000x200

Drumurile județului care trebuiau pasate Companiei Naţionale de Investiţii stau pe loc! HCJ-urile adoptate luna trecută s-au dovedit greșite!

Șapte hotărâri de Consiliu Județean au fost modificate în ultimul plen, asta după ce fuseseră aprobate cu doar o ședință înainte! Este vorba despre hotărârile prin care mai multe drumuri județene urmau să fie predate la CNI pentru reparații.

Hotărârile inițiale impuneau predarea către CNI a acestor drumuri în 30 de zile, pentru ca, mai apoi, să se constate că cele 30 de zile nu sunt nici suficiente pentru ditamai birocrația de predare-primire, dar nici necesare, căci legea nu impune vreun termen în acest sens.

Drept urmare, cei din aparatul de specialitate, care nu se pot plânge de salarii micuțe, au fost nevoiți, dacă n-au căscat bine ochii din prima, să redacteze la urgență alte proiecte de hotărâri, prin care să fie amendate HCJ-urile inițiale. Este vorba despre 7 sectoare de drumuri județene de pe DJ 572 Berzovia-Vermeș, DJ 571 F Eftimie Murgu-DN 57B, DJ 571 G Gârbovăț-Lăpușnicul Mare, DJ 608 Copăcele-Zorlencior, DJ 608B Copăcele-Constantin Daicoviciu și Zorlencior-Zorlențul Mare, DJ 587 Fârliug-Duleu și DJ 585 Duleu intravilan.

Aşa că, înainte de a-i impresiona pe cei de la Compania Națională de Investiții cu drumurile județului, am reușit să-i impresionăm cu „profesionalismul” funcționăresc de la Consiliul Județean Caraş-Severin!

banner 970 x 250