Femeie din Reşiţa, prăduită de propria fiică

Un tânăr de 24 de ani din Reșița a ajuns pe mâna polițiștilor, după ce ar fi sustras, în repetate rânduri, bijuterii din aur din locuința unei femei din oraș, complicele acestuia fiind chiar fiica femeii prăduite.

Săptămâna aceasta, miercuri, 4 martie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Reșița au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui tânăr de 20 de ani, bănuit că, în perioada decembrie 2019-februarie 2020, a sustras, în repetate rânduri, bijuterii din aur din locuința unei femei din Reșița, cu ajutorul fiicei minore a acesteia.

În urma verificărilor s-a stabilit și traseul urmat de tineri vizavi de valorificarea bunurilor furate. Împreună cu fiica femeii, în vârstă de 17 ani, tânărul a sustras din locuință: brățări, inele și cercei din aur, pe care le-a amanetat la un centru de amanet din Reșița, cu ajutorul unei alte tinere de 19 ani, în schimbul bijuteriilor încasând în jur de 3.000 de lei.

gif card de energie dacus 1000x100

Din fericire, polițiștii au reușit recuperarea tuturor bijuteriilor sustrase, pe care le-au restituit persoanei vătămate.

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, constituit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

În cursul zilei de astăzi, tânărul reținut va fi prezentat instanței, cu propunere legală.