Președintele Dunca a mai pierdut un proces!

romeo dunca proces

Șeful Consiliului Județean Caraș-Severin și-a făcut un obicei din a deschide procese tuturor celor care îl critică, sub pretextul că imaginea i-ar fi șifonată nejustificat!

A treia acțiune în răspundere delictuală care-i vizează pe Romeo Dunca și consilierul județean Ionuț Popovici a fost soluționată, în primă instanță, de Judecătoria Reșița. În primele două, cei doi politicieni au avut câștig de cauză pe rând. Mai întâi, președintele CJ. În cel de-al doilea proces a câștigat Popovici. Daunele acordate de instanță sunt sensibil egale. Judecătoria Reșița a pronunțat recent soluția și în al treilea litigiu dintre aceștia. Romeo Dunca a avut calitatea de reclamant. Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean a fost pârât în dosar pentru că i-ar fi adus acuzații nefondate șefului administrației publice județene. Acuzații legate de achiziționarea unor servicii juridice de către instituție printr-o posibilă încălcare a legii.

Instanța a stabilit însă că Ionuț Popovici nu a spus nimic nepotrivit. În consecință, Judecătoria Reșița a „respins cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Romeo Dunca în contradictoriu cu pârâtul Ionuț Popovici, ca neîntemeiată.” A respins totodată și capătul de cerere accesoriu formulat de reclamant, având ca obiect obligarea pârâtului la plata cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiat. Soluția poate fi atacată cu apel. Scorul a devenit astfel 2-1 pentru Ionuț Popovici în duelul purtat în sălile de judecată cu Romeo Dunca.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)