Felix Borcean, primar priceput și caracter ales!

Marcel Vela s-a sucit de tot față de momentul în care umblau împreună în campania electorală în ceea ce-l privește pe edilul-șef al Caransebeșului, îl desființează din toate punctele de vedere, dar nici nu se grăbește să-l dea afară din partid!

Acuzat că e un maestru al dezinformării și că dirijează toate acțiunile liberalilor caransebeșeni după bunul său plac, președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela, i-a răspuns ironic primarului Caransebeșului, Felix Borcean. „Eu am făcut Codul Administrativ, apoi tot eu am pus PSD și pe Dăncilă să dea OUG în luna iulie ca să încurc organigrame sau jurăminte la Caransebeș. Și uite așa… marmota învelea ciocolata în staniol. Să fim serioși! Observ că personajul respectiv are o obsesie și se victimizează pe Facebook pronunțând voinic și repetat numele meu. Dacă nu aș ști că sunt provocări pentru a fi exclus din PNL ca să rămână independent și să poată activa oficial în alt partid, aș putea chiar să mă mir. Mă jignește mereu și acuză colegii de la Caransebeș că sunt manipulați, oameni serioși care acum trei ani au fost foarte buni când l-au făcut primar, doar, doar va fi exclus, deși are la dispoziție metoda bărbătească de a demisiona din PNL și a-și oficializa liber de sarcini noile relații (politice)”, a comentat Vela atacul lui Borcean.

Referitor la polemica din ultimele zile din Consiliul Local Caransebeș, soluția tehnică era foarte simplă, spune liderul liberalilor cărășeni. Borcean ar fi trebuit să propună altă organigramă, așa cum prevede noul Cod Administrativ, una care să respecte legea în vigoare. Astfel, se închidea subiectul! „Refuz să cred că nu a aflat nici măcar faptul că Prefectura ar fi suspendat HCL-ul ilegal în minutul 1 (tot conform noului Cod Administrativ). Bănuiesc acum că nu s-a dorit o soluție normală, doar pentru a se provoca un nou scandal politic și un pretext de a mai ataca un pic consilierii PNL, la fel ca la celebra propunere de anul trecut de a îndatora orașul pentru 20 de ani, când consilierii PNL au recomandat atunci alte metode de finanțare și au fost puși la zid. Primar priceput și caracter ales, ce să zic!”, a mai afirmat Marcel Vela.

Felix Borcean a fost propus pentru a fi exclus din PNL, dar primește tot felul de invitații la conciliere. Le respinge însă de fiecare dată, nefiind de acord să-i ceară scuze public lui Marcel Vela. Spune că nu are niciun motiv să facă asta atât timp cât Marcel Vela este cel care conduce dictatorial, în scop personal și nu în interesul partidului!

CITEȘTE ȘI:

Jocuri politice liberale, la limita legii! Caransebeșenii sunt primii care pierd!

Uite ședința, nu e ședința! Consilierii locali se joacă pe votul caransebeșenilor

Marcel Vela: „Mi-e foarte greu să accept că am greșit acum trei ani propunându-l ca primar!”