Liberalii să nu se mai victimizeze prin comunicate de presă! Pesedistul Florin Bogdea îi apostrofează pe consilierii locali PNL

Grupul PSD din Consiliul Local Caransebeș se dezice de certurile dintre liberali și colegul lor de partid, primarul Felix Borcean. Consilierul PSD Florin Bogdea îi roagă pe colegii din PNL să nu mai emită comunicate de presă în care se victimizează și să-și spele rufele murdare în partid.

După ce a apărut într-un comunicat de presă al grupului PNL afirmația că „tot scandalul soldat cu ruperi de documente, cu crizele de nervi ale primarului, așa cum s-a văzut și în presă, au fost determinate de faptul că o minoritate din consiliul local (PSD) dorește să impună cu forța lucruri incorecte. Evident, cu sprijinul primarului Felix Borcean”, consilierul social-democrat Florin Bogdea ne-a declarat că nu există niciun adevăr în afirmațiile liberalilor.

„După încercările de ședințe de Consiliu Local din 22 și 23 iulie, care nu au fost ședințe, întrucât nu s-au ținut, vreau să-mi cer scuze cetățenilor din Caransebeș, pentru penibilitatea momentului, dar totodată să-i informez cu privire la ce s-a întâmplat. În data de 22 iulie, consilierii liberali, când au văzut că primarul Felix Borcean vrea să introducă peste ordinea de zi două proiecte cu organigrama Primăriei și cu lucrări pe care Serviciul de Reparații și Întreținere le efectuează la Ștrandul Municipal, au invocat faptul că primarul nu are avizul comisiei de specialitate. În aceste condiții, primarul în funcție numit de liberali le-a cerut întrunirea de urgență a acestor comisii cu o pauză de 15 minute, practică care s-a mai întâlnit în Consiliul Local Caransebeș și care nu era ilegală, mai ales că membrii comisiilor, adică consilierii locali, erau prezenți. Dar, surpriză… gruparea liberală dezertează din fața Consiliului Local și a primarului ales de ei, probabil la îndemnul conducătorului suprem…

Cei rămași, adică CL PSD și primarul convenim să facem o nouă ședință a doua zi, la ora 9.30, în care să introducem toate proiectele solicitate, evident cu întrunirea comisiilor la 8.30 și emiterea avizelor necesare acolo unde se impune.

Ne ținem de cuvânt și ne prezentăm a doua zi cum am stabilit, dar când să începem ședința… stupoare, aceleași proiecte ale primarului lipseau de pe ordinea de zi din nu știu ce viciu de procedură invocat de secretarul Primăriei, Ana Bratu, zic eu din rea voință a acesteia, care mai nou încurcă, în loc să ajute. Primarul nu semnează convocatorul de ședință, prin urmare rămânem fără obiectul muncii, atât noi, cât și liberalii. În concluzie, toate aceste șicane sunt din cauza luptei fratricide între primarul Felix Borcean și gruparea PNL, condusă de nimeni altul decât Marcel Vela.

Noi ne delimităm de aceste practici și îi rugăm pe cei de la PNL să nu mai dea comunicate de presă în care să se victimizeze și să-și rezolve problemele în propriul partid. În ceea ce privește Caransebeșul, să facă bine să realizeze măcar ceva din pompoasele promisiuni din campania electorală din 2016, promisiuni cu care au amăgit electoratul caransebeșean, care le-a dat votul. Nu pot decât să îi parafrazez: «Povestea continuă!».”, precizează într-un comunicat de presă consilierul Florin Bogdea.

CITEȘTE ȘI: Jocuri politice liberale, la limita legii! Caransebeșenii sunt primii care pierd!