Uite ședința, nu e ședința! Consilierii locali se joacă pe votul caransebeșenilor

Ședința controversată de Consiliu Local de la Caransebeș s-a terminat înainte să înceapă, din nou în tensiune. Asta după ce edilul Felix Borcean a suspendat-o pentru că liberalii au opus din nou rezistență. În baza legii, spun ei!

Aleșii liberali, în speță președintele de ședință, Vasile Rafa nu l-a lăsat pe primarul Felix Borcean să introducă peste ordinea de zi cele trei proiecte de hotărâre, la fel ca ieri, pentru că ar fi ilegal, respectând îndemnul secretarului Ana Bratu. Considerând că se face o nedreptate, Grupul PSD s-a revoltat spunând că nu este admisibil un astfel de spectacol ieftin. Ei au adresat cuvinte grele la adresa colegilor liberali, susținând că, prin această atitudine, îi îngrădesc orice putere de decizie edilului municipiului Caransebeș, Felix Borcean.

„Își bat joc de noi! Ba e ședință, ba nu e ședință, ieri au plecat ca mișeii fără să anunțe, iar acum ce fac? Aceeași abordare! Propun spre aprobare doar ce le convine!”, a spus consilierul Valentin Dascălu.

Rămași singuri în sală, consilierii liberali au constatat că și dacă ar fi dorit să continue ședința, nu ar fi întrunit numărul de 10 consilieri pentru ca ședința să fie statutară. Și cum Felix Borcean a renunțat la ședință, liberalii au dorit convocarea unei ședințe extraordinare din nou peste o oră, însă au renunțat repede la acest gând pentru că ar fi fost în aceeași situație.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. La Caransebeș s-au scos cuțitele! „Ești copia feminină a lui Marcel Vela, ce Dumnezeu!”