UPDATE FC Caransebeş s-a desfiinţat!

Problemele de natură financiară nu au mai putut fi rezolvate la gruparea gugulană, astfel că, ieri, s-a luat o decizie capitală, aceea de punere pe liber a tuturor jucătorilor.

UPDATE Activitatea continua in acest sezon

„În acest retur vom continua sigur activitatea la FC Caransebeș, la echipa de Liga a IV-a, unde sunt jucători doar din Caransebeș și unde am susținut și până acum fotbalul de la bugetul local cu aproximativ 60.000 lei anual”, a declarat Marcel Vela, exclusiv pentru “Express de Banat”.

UPDATE Finanţatorul Marian Copil nu a mai găsit resursele necesare pentru a susţine FC Caransebeş, iar în aceste condiţii echipa de fotbal este ca şi desfiinţată. Primăria muncipiului de pe Timiş şi Sebeş a alocat în fiecare an sume importante de la bugetul local, dar nu poate suporta de una singură cheltuielile unui club de Liga a III-a. „Primăria suportă trei miliarde de lei pe an. Dacă se retrag finanţatorii, atunci este adevărat că echipa de desfiinţează”, a declarat pentru Express de Banat, primarul Marcel Vela.

Discuţiile decisive au avut loc ieri, când finanţatorul Marian Copil i-a comunicat directorului tehnic Lucian Manole să dea drumul tuturor jucătorilor. „Oficial nu e nimic, dar e adevărat că toţi jucătorii pot pleca. Există restanţe la jucători, dar poate că se va lua în calcul continuarea măcar în Liga a IV-a. Acum se conturează în proporţie mare desfiinţarea”, a precizat şi Luci Manole.

Gugulanii şi-au recuperat punctele cu care fuseseră sancţionaţi, astfel că, la jumătatea campionatului, ei se află pe locul trei. Totul depinde acum de găsirea urgentă a unei surse de finanţare, care să completeze bugetul alocat de administraţia locală.

Revenim cu detalii despre acest subiect!

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Pun pariu unu contra zece ca FC Caransebes nu se desfiinteaza!