Nicio şansă la Deva

Handbalistele de la  Universitatea Reșița au pierdut clar primul meci din returul Diviziei A, dar se pot revanşa la turneul de de junioare de la Sânnicolau Mare.

CSM Cetate Deva, echipă care a jucat ani buni în Liga Națională, s-a impus cu scorul de 41-19 în faţa tinerei formaţii pregătite de Cristi Busuioc şi Liviu Viaşu. Reșițencele nu au început deloc rău partide la Deva, dar experiența jucătoarelor de la Cetate şi-a spus treptat cuvântul. Am întâlnit o echipă foarte experimentată. Ne așteptam să avem un meci foarte greu. Au câștigat de o manieră categorică, la 22 de goluri diferență. Practic, este o echipă care a evoluat foarte mulți ani in Liga Națională și se vede acest lucru. În mod sigur este echipa care va promova în acest an. Ceea ce ne-a interasat pe noi la acest joc am reușit să facem. Au fost momente în care am ținut foarte aproape de aversarul nostru, în primele minute scorul a fost de egaliet, însă pe întreaga partidă pâna la urmă Deva a câștigat fără nici un fel de probleme”, a declarat Busuioc.

Ca de fiecare dată, suporterii reşiţeni au fost prezenți la meci și au susținut echipa. Fetele de la Universitatea vor juca în acest weekend la turneul junioarelor, categorie de vârstă unde sunt pe primul loc în clasament, cu maximum de puncte.