Cocoş a faultat dur, dar Ristache rămâne la AJF!

Fostul şef al fotbalului din Caraş-Severin a încercat debarcarea lui Costinel Ristache din fotoliul de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal, dar acţiunea sa a rămas fără rezultat. Cel punţin deocamdată!

Ameninţat cu dosare penale şi dezvăluiri incendiare despre ceea ce se întâmplă în birourile de la AJF, Costinel Ristache a spus că acţiunea lui Cocoş nu e decât un bluf, un balon de săpun. Ales preşedinte datorită directivelor de partid, Ristache nu s-a lăsat intimidat de moţiunea de neîncredere depusă de Cocoş şi semnată de zeci de cluburi din judeţ. Comisiile şi Comitetul Executiv au stabilit că semnăturile de pe tabelul prezentat de Adrian Cocoş nu sunt autentice sau valabile decât într-o proporţie nesemnificativă. “În urma analizării documentelor oficiale aflate la dosarul cauzei, Comitetul Executiv a stabilit că nu sunt îndeplinite condițiile statutare de convocare a unei Adunări Generale Extraordinare. S-a hotărât cu șase voturi “PENTRU” și o “ABȚINERE”, respingerea moțiunii înregistrate la secretariatul AJFCS, cu nr. 11/14.01.2013”, a precizat din partea AJF, Florin Ştiube.

1000x100 casa brutarului

Ristache rămâne în fruntea fotbalului judeţean, dar Cocoş a ameninţat cu sesizarea organelor de cercetare penală şi scandalul pare să nu se oprească aici.

Comments

 1. LuxPhotoFuchs says:

  As dori sa se faca publice numele asociatiilor sportive afiliate la AJF Caras-Severin care au semnat motiunea de neincredere si ulterior le-au negat…Si inca ceva, cine sunt cei 7 membri ai Comitetului Executiv si cine s-a abtinut de la vot!

 2. cocolino says:

  nea Petre biroul executiv e ilegal!!!!!!!atentie mare ILEGAL!!!!!!sunt doi membrii care nu mai au ce cauta acolo de foarte mult timp….este vorba de Calin Eugen din partea echipelor de juniori si Adrian Ciocan din partea echipelor de liga IV

  dupa cum se stie Calin Eugen nu mai face parte din organigrama clubului FC Scolar Resita iar Adrian Ciocan nu mai face parte din organigrama clubului de liga IV Gloria Resita el fiind organizator de competitii la FC Scolar Resita in liga III….deci despre ce vorbim aici?despre care corectitudine a d-lui Ristache vorbim aici?singurii membrii valizi sunt cei doi vicepresedinti AJF Macarie si Asandei si reprezentatntul echipelor de liga V Dan Avram, presedintele CJA Balaj si presedintele AJF ristache.se vede ca Ristache procedeaza exact ca Basescu(doar fac parte din acelasi partid cu aceleasi idealuri) a fost votat de 7,5 milioane de oameni dar tot nu a plecat…exact la fel si Ristache, e dorinta unei majoritati covarsitoare de cluburi ca sa plece dar el nu, vrea sa ramana.ce sa faca acest om care e depasit de fenomenul FOTBAL???!?!??ca sa nu mai vorbim de mana lui dreapta,de acel om josnic Capatana R….doua vinituri de la Prahova si de la Valcea au ajuns sa conduca fotbalul carasan ca pe mosia lor!!!haideti sa scapam odata de acesti straini care care ne-au acaparat judetul pe plan fotbalistic si nu numai

 3. LuxPhotoFuchs says:

  De acord cu punctul tau de vedere cu urmatoarele observatii decente:
  De ce tocmai profesorul Adrian Cocos a fost cel care a initiat motiunea de cenzura, el care are doar o echipa de copii de clasa I-a?
  De ce nu s-a gasit o echipa credibila care sa initieze motiunea si care sa stie cum sa o inainteze la AJF fara ca acestia sa o poata contesta?
  De ce se invoca de profesorul Adrian Cocos motive politice de vreme ce el a stat atatia ani ca sef la UTC, ALA, AJF etc. tot din motive politice?
  De ce nu s-a propus o persoana competenta pentru aceasta functie, de exemplu Lucian Manole, Andrade Bichescu, Sorin Costachi, Toto Herghelegiu sau Cornel Corocan?

 4. cocolino says:

  pai nu v-ati gandit si la ideea ca poate Cocos este doar aruncat la inaintare si poate ca va fi pana la urma cineva care chiar se pricepe sa conduca fraiele fotbalului judetean?sunt perfect de acord ca nu e Cocos cel potrivit sa conduca din nou fotbalul judetean la fel cum sunt perfect de cord cu ceea ce a incercat sa faca si anume sa incerce sa-l “demita” pe acest individ cu 2 fete….si poate as fi de acord cu una, maxim doua din propunerile d-voastra enumerate mai sus, dar totusi hai sa intinerim conducerea fotbalului cu idei si concepte noi…in ziua de azi se lucra cu computerul, nu cu foaia si creionul cum vrea d-l Corocan….si exemplele pot continua….asta ca sa nu incep sa scriu ceva si de marele conducator al arbitrilor G.Balaj 😉

 5. LuxPhotoFuchs says:

  Numai Adrian Cocos are studii superioare sa ocupe functia de presedinte la AJF?