FC Caransebeş a reziliat primele contracte! Artimon schimbă liniile!

explo 1000x200

Gugulanii iernează pe ultimul loc în Liga a II-a de fotbal, astfel că în sezonul de primăvară se vor prezenta într-o formulă schimbată radical.

Antrenorul Alin Artimon, preşedintele Cosmin Popovici şi primarul Marcel Vela au încercat să-i liniştească pe microbiştii din Caransebeş la finele primei jumătăţi a sezonului, una deloc reuşită, anunţând achiziţii importante în această iarnă. Pentru că nu e timp de pierdut, oficialii lui FC Caransebeş au anunţat deja jucătorii pe care nu se va mai conta de acum încolo.

„Am reziliat contractele portarilor  Bujor şi Rusu şi ale jucătorilor Dicu, Ologu, Centea, Făini şi Himcinschi. E posibil să mai plece şi alţi jucători, dar cei pe care vi i-am enumerat reprezintă plecări certe. Va fi o întreagă listă de achiziţii, dar vom dezvălui numele jucătorilor transferaţi în momentul semnării actelor. Aşa cum am promis, vom întări echipa pentru a ne îndeplini obiectivul”, a declarat pentru expressdebanat.ro preşedintele FC Caransebeş, Cosmin Popovici.

Comments

 1. alina says:

  domnule POPOCICI fruntea sus …. acolo unde este liniste , munca si rabdare rzultatele apar.

 2. LuxPhotoFuchs says:

  Câţi dintre cei de pe listă au jucat mai mult de 90 de minute într-un meci? Poate doar Rusu când Coca s-a supărat…Lăsaţi vrăjeala, ciocu mic şi treaba mare!!!

 3. john says:

  cu asa portar imi cer scuze..pai e un portar in liga 4 caras ce merge la munca si apara fara bani in meciurile din campionat…muuult peste ce aveti voi si culmea,al vostru se mai si antreneaza dar degeaba.
  interesele sunt mari BANUL SPUNE TOTUL!…performanta zero

 4. bbs says:

  care dintre ei john????? din cate tin minte Coca are 4 meciuri jucate acasa fara gol primit….. prima etapa cu Saru Mare 1-0… Tarlungeni 0-0…Fortuna 0-0 si Poli Timisoara 0-0….dar daca tu zici ca ala de la liga 4 e mai bun asa o fii…. meciurile de acasa care s-or pierdut el nu o jucat ca era certat cu Balu…. asa ca mai documenteazate si apoi scrie…. dar fiecare cu parerea lui…..

 5. mynn_man says:

  eu zic sa shimbati presedintele

 6. mynn_man says:

  eu zic sa schimbati presedintele
  are la activ numai retrogradari

 7. LuxPhotoFuchs says:

  Eu sunt fucks petre FUCKS si ma pis pe caransebes.