FC Caransebeş a bătut palma cu italienii! Pisano, antrenor principal!

Ceea ce Express de Banat anunţa în urmă cu două săptămâni începe să se materializeze la Caransebeş. Clubul gugulan va fi manageriat începând din acest sezon şi de doi impresari italieni, care se vor implica inclusiv din punct de vedere financiar.

Consiliul Director al FC Caransebeş şi cei doi oameni de afaceri, agenţi FIFA din Italia, au stabilit termenii colaborării, actele oficiale urmând să fie semnate săptămâna viitoare. Până atunci, la Caransebeş va ajunge antrenorul italian Giovanni Pisano, care a mai antrenat pe CS Baloteşti, împreună cu stafful său, dar şi mai mulţi fotbalişti, care vor face joncţiunea cu actualul lot alcătuit de Alin Artimon.

Este vorba, de fapt, de un contract de sponsorizare, cu rate lunare virate în contul clubului, iar în paralel se va semna şi un contract de management în care ambele părţi vor avea de câştigat din vânzarea de jucători. Fotbaliştii pe care îi va aduce partea italiană sunt jucători comunitari şi vor semna contracte pe un an cu FC Caransebeş 1913”, a declarat Dorin Micşa, preşedintele clubului.

Comments

  1. gugu says:

    CS Baloteşti, locul 7 în seria a 1-a liga 2 a ediţiei 2014-2015 pasează la Caransebeş un atacant devenit antrenor care a jucat pe la 20 de echipe având un singur joc în serie A cu Foggia antrenând în afară de Baloteşti doar pe Salernitana (serie C1).Comparaţi CV-ul lui Artimon cu al acestui alienatore. După un Luca Cavallo un alt italiano halos pentru banii gugulanilor

  2. resitean says:

    pentru mine pare putin cusuta cu ata alba…. istoricul nu este favorabil acestor”investitori straini” care au gasit in caransebes o mina de aur….ei urmaresc altceva(un teren o fabrica alte interese)sper sa fie de bun augur pentru fotbalul carasean dar am dubii