FC AWA, campioana turneului de fotbal în sală de la Caransebeș

Sala Polivalentă „Victoria” din municipiul Caransebeș a găzduit, la sfârșitul săptămânii, a III-a ediție a competiției amicale de fotbal „Turneul Campionilor”, o acțiune organizată de Pizzeria Roberto, în colaborare cu AJF Caraș-Severin.

La startul turneului, care s-a desfășurat pe parcursul a trei zile, s-au înscris 9 echipe, iar în urma etapelor preliminare s-au calificat în semifinale: Poliția Oțelu Roșu – Young Boys, scor 5 la 4 și FC AWA – Armata Caransebeș, scor 4 la 1. Finala a fost jucată între FC AWA și Poliția Oțelu Roșu, iar câștigătoarea turneului a fost desemnată FC AWA, care a învins echipa Poliția Oțelu Roșu cu scorul de 5 la 1.

Reamintim că la prima ediție câștigători au fost jucătorii de la Young Boys, iar la a II-a ediție, cupa a fost înmânată echipei Poliția Oțelu Roșu.

Organizatorii au oferit cupe, medalii și premii – 4.000 de lei locului I, 2.000 de lei – locului II și 1.500 de lei locului III.

De asemenea, s-au premiat cel mai bun jucător al turneului – Cosmin Marina – Armata Caransebeș (300 de lei), cel mai bun marcator al turneului – Andrei Markiș (300 de lei) și cel mai bun portar al turneului – Cristi Birăescu – (300 de lei).

Menționăm că în pauza dintre finale a avut loc un meci demonstrativ la care au luat parte sportivii născuți în anii 2008-2009, echipa din Caransebeș învingând echipa din Armeniș cu scorul de 4 la 0. La final, copiii au primit câte o pungă cu dulciuri drept recompensă din partea sponsorilor.