Înfrângere la seniori pentru Informatica. Alb-violeții încep adevăratele bătălii, în Cupa României U19

Informatica Timișoara a pierdut sâmbătă cu 4-1 meciul cu United Galați, din antepenultima rundă a sezonului regulat. După trecerea la formula de costuri reduse, obiectivele majore ale clubului sunt însă titlul și Cupa României la juniori, iar de marți, echipa începe jocurile la turneul Final 8 al competiției KO.

În meciul cu gălățenii, diferența a fost una destul de clară. După prima repriză, moldovenii au avut deja 2-0, după golurile marcate de Octavian Cireș în minutul 7 și fostul jucător al Timișoarei, Mimi Stoica, în minutul 11. În repriza secundă, diferența a crescut după ce United a înscris prin Andrei Crăciun și alt fost jucător venit de la Informatica, Daniel Araujo. Pe final, Timișoara a dat golul de onoare, după ce a jucat fără portar. Stojan Milovac a înscris golul gazdelor în ultimul minut.

Miza, la U19

Cu bugetul redus, Informatica mai are obiective sezonul acesta la juniori. De marți până joi, la Odorheiu Secuiesc va avea loc Cupa României U19, cu turneul Final 8. Primul meci va fi sfertul de finală dintr Bukovina Vicov și Informatica. Dacă timișorenii se impun, vor juca în semifinale cu învingătoarea dintre KSE Târgu Secuiesc și Galați. În celelalte sferturi joacă West Deva și CSM Târgu Mureș și gazdele de la Odorhei cu echipa din Piatra Neamț.

La seniori, unde Informatica utilizează aproape toți juniorii de la U19, următorul meci va fi duminică, de la ora 15, la Cluj.