Față-n față cu foștii elevi!

După înfrângerea suferită la Slatina, în compania lui FC Olt, Metalul Reșița va întâlni în etapa a șasea a ligii secunde de fotbal, seria a II-a, formația clasată pe locul nouă, FC Bihor Oradea.

Bihorenii vin la Reșița cu planuri mari, deși în ultimul meci de campionat elevii lui Gheorghe Ghiț au remizat, pe propriul teren, cu oltenii de la FC Universitatea Craiova, scor 1-1. Antrenorul Reșiței, Marian Pană, fost antrenor al bihorenilor în perioada ianuarie 2013 – iunie 2013, a declarat pentru Express de Banat că meciul de sâmbătă de pe Stadionul ,,Mircea Chivu” va fi un adevărat test pentru elevii săi: „După eșecul de la Slatina, am speranțe că vom face un joc bun împotriva orădenilor și sper să ne adjudecăm cele trei puncte puse în joc. Am antrenat o perioadă la Bihor, pot spune că îi cunosc, deși au schimbat câțiva jucători în acest sezon. Va fi un meci foarte greu, dar contăm pe aportul publicului, pe care îl așteptăm să ne susțină într-un număr cât mai mare”.

Meciul cu FC Bihor Oradea va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 11:00, pe Stadionul ,,Mircea Chivu”.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Iata cum arata “opera“ naiva a autorului articolului. Ce cauta etapa a IV-a? De ce a fost retezat ultimul aliniat? Poate Mircea Chivu din ceruri va razbuna aceasta infamie!!

  2. expressdebanat says:

    Va multumesc pentru observatie, afisul va fi refacut in cel mai scurt timp.