Rândul II, în atenția Primăriei

Nenumărate nereguli au fost depistate pe strada Rândul II din Reșița. Pe lângă lipsa drumurilor asfaltate, a unui parc pentru copii, locuitorii acestei zone se plâng și de vecinii nedisciplinați care aruncă resturile menajere și ale materialelor de construcții peste tot.

Strada Rândul II din Reșița are mare nevoie de sprijinul Primăriei orașului. Tocmai de aceea, prezent la ședința Consiliului Local, unul dintre locuitorii acestei străzi și-a expus întreaga listă de probleme cu care se confruntă toți cetățenii din zonă. Prima problemă este depozitarea fără voie a deșeurilor și materialelor de construcții la marginea drumului și pe versanții din zonă.

Locuitorii solicită construirea unui zid de sprijin care să delimiteze acea zonă, însă primăria nu dispune de fondurile necesare unor astfel de lucrări ample: „Cetăţenii care locuiesc pe strada respectivă solicită municipalităţii construirea unor ziduri de sprijin. Astfel de lucrări sunt ample şi costisitoare şi ar impune o presiune mare pe bugetul local care suportă, în această perioadă, o serie de cheltuieli aferente sezonului rece. Cu toate acestea, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, administraţia publică locală a redactat un proiect tehnic care se află în faza de obţinere a acordului de construire. După obţinerea autorizaţiei, în funcţie de bugetul alocat, lucrarea va fi executată”, explică Ildiko Szendrei, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Reșița.

Un parc dedicat copiilor este departe de a fi construit în această zonă. Reprezentanții primăriei s-au deplasat la fața locului și au constatat că nu există un spațiu sigur unde ar putea fi realizat un astfel de loc pentru joacă.

În ultimul rând, locuitorii străzii se plâng de drumurile proaste, pline de gropi, în care își rup mașinile. Ca o soluție temporară, Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local a reabilitat zonele cu probleme cu zgură şi asfalt frezat, urmând ca, în bugetul anului 2013 să fie inclusă și reabilitarea drumurilor de pe această stradă.

Comments

 1. patrascu says:

  Mihai Stepanescu !!!!!!!!!!!!!!!!
  tu vezi ce scrie Anca?
  ti-au dat oamenii voturile pe 10 iunie,tu ai promis multe,ce vedem acum?
  si pe la Mociur ai fost si in afara de-o Raba de nisip,nimic altceva,deci?
  ai onoare Mihai Stepanescu?
  daca esti OM DE ONOARE,asteptam demisia
  ca-s mai multe adunate:
  1.al doilea viceprimar,nu l-ai instalat,desi au trecut 5 luni de la alegeri
  2.primul viceprimar isi ia singur de lucru asfaltand strazile Resitei (asa-i CRINA?)
  3.Camandul lucreaza cum vrea,pe ce comisioane vrei dumneatale
  4.nimic din ce ne-ai promis in CE dinainte de 10 iunie n-ai facut
  ESTI OM DE ONOARE MIHAI?

 2. dan-aliosa ulici says:

  awwwwwwwwww…poi si io cand vi-am zis…ma facuratzi Dan Diaconescu 2…nu ca n-as fi…:))

 3. carcotarescu says:

  Pe mine au vrut unii sa ma “linseze” cand am zis ca padurarul primar nu e decat un marioneta nemernica manevrata de sforari priceputi.

 4. Dorin says:

  Faptul că toţi necivilizaţii proaspăt coborâţi din copac aruncă mizeria în faţa casei nu e o problemă, nu? În curând o să daţi vina pe Primărie şi pentru că nu a tras apa după voi. Vai şi-amar de incultura şi nesimţirea pretenţioşilor! La muncă şi educaţie, nu la întins mâna!