Fără minuni în Secuime pentru ”informaticieni”

Echipa de futsal Informatica Timișoara nu a putut produce vreo surpriză în terenul liderului Imperial Wet Miercurea Ciuc, unde a pierdut cu 4-2. Jocul din ultima etapă a turului a fost mai dezechilibrat decât o arată scorul, cu golurile reușite de bănățeni când soarta celor 3 puncte era deja tranșată.

Pentru Informatica, a fost un meci în care și-a reîntâlnit mulți foști jucători, ajunși la adversar între timp. De altfel, trei goluri au venit de la sportivi legitimați în ultimii ani la clubul alb-violet. La pauză s-a intrat cu 2-0, după două goluri marcate în minutele 11 și 18 de Stefan Rakic fostei sale echipe. Apoi, în a doua jumătate a meciului, Ricardo Iszlai a marcat în minutul 24, iar Robert Matei și-a ”executat” și el fostul club, în minutul 27. Nu s-a terminat 4-0, deoarece la final, bănățeni au redus diferența prin golurile lui Antonio Hinojosa și Stojan Milovac.

La final de tur, Informatica rămâne cu 7 puncte, fiind în continuare depunctată. Timișoara începe returul lunea viitoare de la ora 18, cu un joc pe terenul lui United Galați.