Fără escalade la primărie. Alpinistul a fost „eliminat” din Consiliul Local!

De astăzi, Cornel Galescu nu mai ocupă funcția de consilier local al municipiului Caransebeș. În ședința de lucru, colegii consilieri și-au dat girul pentru încetarea mandatului, pentru că alesul avea trei absențe nemotivate consecutiv la ședințele ordinare ale Consiliului Local. Prin urmare, au declarat vacant locul ocupat de acesta.

Menționăm că alpinistul, care a reprezentat cu mândrie drapelul municipiului pe cele mai înalte culmi în ultimii ani, nu și-a mai îndeplinit atribuțiile de ales local din luna ianuarie, atunci când executivul primăriei i-a solicitat returnarea sumei de 45.000 de lei, alocată în 2014 de Consiliul Local pentru efectuarea unei expediții.

Cum expediția nu a mai avut loc și anul fiscal se încheiase, banii trebuiau returnați cu posibilitatea de a-i solicita din nou în 2015, dacă s-ar fi concretizat proiectul pentru care Galescu i-a cerut. La vremea respectivă, Cornel Galescu a declarat că proiectul se întinde pe o durată mai lungă și expediția se va desfășura în 2015 și nu înțelege de ce trebuie să-i returneze. Pentru că nici până în zi de azi banii nu s-au întors la bugetul primăriei, conducerea instituției i-a intentat proces alpinistului pentru recuperarea sumei.

În locul lui Galescu, în funcția de consilier local a fost validat Ioan Pop, următorul supleant pe lista USL de la alegerile din 10 iunie 2012.

 

Comments

  1. Lia Bacila says:

    Noi cetatenii Caransebesului, ar trebui sa avem mai multa grija de oamenii valorosi din acest oras, precum Cornel Galescu, care prin activitatea lui a facut cunoscut orasul si imprejurimile.
    Este o pierdere pentru Caransebes lipsa lui din Consiliul orasului si, sa fim seriosi, mi se pare puerila aceasta motivatie cu 3 absente…

  2. Insarcinata says:

    Greata,poate fi motiv de absenta??? Daca da,atunci sunt motivate absentele. Cu atatia ipocriti imrejur, poti avea stari de greata si sa nu doresti asta.Coco,nu mor caii cand vor cainii!