„Fără doar și poate”. Fritz mai vrea un mandat la Primăria Timișoara

fritz

Primarul Timișoarei a reconfirmat faptul că va candida pentru al doilea mandat la Primăria Timișoara, la alegerile din 2024. Cu privire la o potențială candidatură la prezidențiale, Dominic Fritz a spus că nu se gândește la asta nici când se bărbierește. 

„Acuma n-o să vă surprindă că răspunsul este, fără doar și poate, da. Proiectul meu și oferta pe care am făcut-o timișorenilor acum doi ani a fost din start un proiect pe termen lung, o ofertă pe termen lung. Nu poți schimba lucrurile în patru ani deci, da, candidez din nou și mă bucur că din ce în ce mai mulți timișoreni mă susțin. (…) Din câte știu, eu stau bine și nu-mi fac deloc griji în sensul ăsta, dar încă nu sunt fan al sondajelor de opinie, sunt și manipulate. (…) Chiar nu mă uit la sondaje. Eu mă uit la probleme și soluții pentru timișoreni.”, a spus Dominic Fritz în emisiunea Insider Politic de la Prima TV, citat de news.ro.

Deocamdată, Dominic Fritz exclude o candidatură la alegerile prezidențiale.

„(…) Îmi amintesc atunci când am studiat în Franța – era înainte de alegerile prezidențiale în Franța – și domnul Sarkozy a fost întrebat dacă se gândește să candideze la prezidențiale și răspunsul lui a fost: «Da, bineînțeles! Și vă asigur, nu doar când mă bărbieresc.». Adică nu doar așa, ci serios. Răspunsul meu este: nu mă gândesc nici măcar atunci când mă bărbieresc.”, a mai declarat Dominic Fritz, citat de news.ro.

CITEȘTE ȘI: Dominic Fritz: „Există un singur sondaj relevant. Sunt încrezător”

Până la această dată, Dominic Fritz și Nicolae Robu sunt singurii care și-au anunțat public intenția de a candida pentru Primăria Timișoara, la alegerile de anul viitor. Conducerea PSD Timiș afirma, la finalul anului trecut, că testează mai multe variante de potențiali candidați, iar liberalii au demarat o cursă internă în care s-au înscris viceprimarul Cosmin Tabără și fostul director al STPT, Sorin Supuran.

1000x100 (5)