Familia Chebuțiu s-a reîntregit în sala de judecată! Sute de familii mor de foame!

Adrian Chebuţiu şi soţia sa Lăcrămioara s-au revăzut ieri, la Curtea de Apel Timişoara, unde au fost puse în discuţie măsurile preventive luate faţă de cei doi pentru infracţiuni deosebit de grave, prin care au ruinat efectiv UCM Reşiţa.

Arestat preventiv alături de mâna sa dreaptă, Adrian Preda, fostul director general al uzinei reşiţene s-a plâns din nou instanţei de judecată că sute de familii din municipiu nu vor mai avea o pâine de pus pe masă atât timp cât el va rămâne după gratii. Cam îndrăzneaţă apărare, în condiţiile în care Chebuţiu e acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat şi delapidare în formă continuată în prezenta cauză. În plus, mai e urmărit penal într-un alt dosar şi condamnat în primă instanţă pentru fapte de corupţie. Contestaţia prin care Chebuţiu şi Preda au atacat soluţia de prelungire a arestului preventiv pentru 30 de zile, luată de Tribunalul Caraş-Severin, a fost respinsă de magistraţii Curţii de Apel Timişoara.
Tot ieri a venit în faţa judecătorilor de drepturi şi libertăţi şi Lăcrămioara Chebuţiu. Aceasta a cerut să-i fie ridicat controlul judiciar dispus de Ministerul Public – DIICOT Caraş-Severin şi confirmat de Tribunalul Caraş-Severin. Şi contestaţia inculpatei Chebuţiu a fost sortită eşecului. Prejudiciul creat uzinei reşiţene despre care vorbesc procurorii se ridică la valoarea totală de 77.687.269,71 lei!

Comments

  1. dan says:

    Cred ca ei sunt cauza principala si restu care i-au ajutat la devalizat pe aceste nulitati ia vedeti rudenile din ucmr