Fals în acte sau prostie?! Consilierul circar de la Oravița ascunde ceva: banii!

Alesul local Sandu Tudori, devenit un adevărat personaj în Oraviţa din cauza manifestărilor sale întâlnite în altă parte, probabil, numai la balamuc, va trebui să dea socoteală despre banii din care trăieşte. Declaraţia de avere pe care legea îl obligă să o completeze ridică mari semne de întrebare despre onestitatea şi capacităţile sale intelectuale!

„Colonelul”, aşa cum i se mai spune în oraş ca urmare a trecutului în care a îmbrăcat uniforma cu destule grade pe umăr, se comportă ca ultimul mahalagiu în şedinţele Consiliului Local. Jigneşte pe toată lumea, vorbeşte neîntrebat şi total pe lângă subiect şi lansează insinuări şi chiar acuzaţii directe cu privire la fapte de corupţie şi alte nereguli ce ar fi săvârşite de colegii de plen sau angajaţii Primăriei Oraviţa. Ajuns să hotărască destinele oraşului după ce a fost ales pe listele PP-DD, Sandu Tudori a profitat de Ordonanţa care a legiferat traseismul politic şi s-a lepădat de partidul lui Dan Diaconescu. Acum e independent, dar manifestările sale în timpul şedinţelor sunt tot mai anormale. La fel sunt şi datele completate de alesul local în declaraţia de avere.

Potrivit documentului semnat de Sandu Tudori la 12.06.2014, el şi soţia sa trăiesc din 4.100 de lei pe an! 41 de milioane de lei vechi! Asta înseamnă puţin peste 340 de lei pe lună! Consilierul local susţine că atât este pensia lui de colonel. Din aceeaşi declaraţie rezultă că soţia sa nu are niciun venit, că nu e salariată niciunde şi că nu primeşte nici pensie. Asta înseamnă că nu a lucrat niciodată, nici măcar o zi. La fel de interesant este că Sandu Tudori nu încasează niciun leu în calitate de consilier local. Cel puţin aşa a semnat cu mâna lui, în aceeaşi declaraţie de avere. Tudori susţine că nu are afaceri, nu deţine terenuri sau alte bunuri. Singura avere a consilierului cu limbaj de cartier este o casă de 150 de metri pătraţi, pe care a cumpărat-o împreună cu soţia sa, în 1992. Agenţia Naţională pentru Integritate a aflat şi ea de veniturile declarate de Sandu Tudori, motiv pentru care va analiza dacă alesul orăviţenilor a completat declaraţia de avere în fals sau dacă habar nu are să citească trei rânduri sau nu are capacitatea intelectuală să le înţeleagă.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Circ în Consiliul Local: „S-o filmeze pe mă-sa! Au primit bani să mă pupe în fund!”

Comments

 1. Andrei says:

  asa se intampla daca pune-ti oameni cu doua clase in functii de conducere, ce face prostu cand se simte atacat?? Din lipsa capacitatii sale de exprimare incepe sa …https://www.youtube.com/watch?v=Ed0Hg7stjHE

 2. adi says:

  Ce vrajeala p voi ziaristii lui peste Tudorii are o casa cumparata prin 1990 si un matiz asa ca ciocul mic ciorbarilor

 3. west says:

  Vedti ca averile le gasiti mai jos nu la Tudori acolo unde mincati voi gratare moca 🙂

 4. alexandru nemoianu says:

  Acest individ este de fapt un porc!

 5. sunt analfabet cu opinii says:

  Unde dracu sunt banii, ca asta nu ne da nimic, nici publicitate, nici un plic, nici macar asa un protocol ? Sa cautam banii care ni se cuvin, ca altfel murim de foame. Pe cine sa mai lingem in cur daca nu-s bani, despre cine sa mai scriem daca noi vrem sa ne jucam de-a jurnalistii cand de fapt suntem fripturisti. De la frunzele cazatoare am luat dar noi nu muscam mana care ne hraneste, noi aparam democratia (ca jandarmeria). banii, unde-s banii, ca fara bani, noi nu pupam cururi, noi le pupam si pe caiet, hai, macar un leu, ceva acolo !

 6. XXL says:

  OMUL ARE DREPTATE HOTIA E IN FLOARE LA ORAVITA BRAVO COLONELE DAI IN LIMBRICI SI SLUGILE LOR

 7. Ppa says:

  Sunt subiecte marunte care nu merita commentate…mai ales ca sunt intr-o zona de frontier “de partid si de stat”. Dar daca asta inseamna gazetarie?

 8. BTS says:

  Express de banat un ziar de pupincuriști penibili,în frunte cu acest lingãu Dani Stanciu ! De când ești tu mare ziarist,mãi repetentule ?

 9. alexandru nemoianu says:

  Comentariul lui BTS este absolut penibil!
  Expressdebanat este una dintre cele mai bune publicatii din Romania.Teama mea este ca s-ar putea sa fie salbatec sabotata aceasta publicatie dar,in acelasi timp,din suflet,ii doresc sa mearga pe linia actuala.

 10. west says:

  Astia d la expres de banat au laut o bataie sora cu moartea de la primarul DE ORAVITA acum 2 ani de atuci au schimbat macazul !

 11. alexandru nemoianu says:

  Si dupa parerea ta bataia este modalitatea de a rezolva atitudinea presei?Comentariu unui troglodit!
  Expressdebanat BRAVO!

 12. west says:

  ………….SPUSE EL LINGAUL !!