Extindere la hala de lactate din Piața gugulanilor

Piața agroalimentară din Caransebeș continuă investițiile din bugetul propriu, pentru a se adapta la cerințele europene și a le oferi gugulanilor cel mai modern spațiu de expunere și vânzare a produselor.

După ce a fost construit parterul unui spațiu în care va fi amenajată hala de lactate, acum se efectuează lucrări de extindere a clădirii pentru a se putea închiria spații de către comercianții care preferă Piața gugulanilor pentru vânzarea mărfii.

Potrivit directorului sectorului Piața gugulanilor, Luminița Verdeș, în prima fază s-au cheltuit 400.000 de lei, iar valoarea lucrărilor de extindere se ridică la 820.000 de lei:

1000x200 dacus 02

Spațiul de la parter are doar 70 mp, destul de mic pentru numărul mare de producători, în jur de 80 în zilele de joi, dintre care 40 îşi vând permanent marfa aici, astfel că s-a impus continuarea lucrărilor de extindere a spaţiului. Conform proiectului, imobilul în suprafață de 281 mp va fi sub formă de «L». Lucrările sunt efectuate de o firmă din Buziaş, aceeaşi care a lucrat şi la prima etapă de construire a halei. La etaj vor exista spaţii comerciale, întregul ansamblu urmând să fie dat în folosinţă cu prilejul Festivalului «Toamna la gugulani», ne-a declarat Luminița Verdeș, șefa Pieței din Caransebeș.

publicitate si promovare online banner maxagro