Descinderi la Reşiţa şi Caransebeş! La contrabandiştii de țigări și alcool!

explo 1000x200

Poliţiştii spun că prejudiciul creat prin contrabandă a depăşit 50.000 de lei!

Descinderi ale poliţiştilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi ale Poliţiei Economice au avut loc în șase locaţii din Caransebeş şi în două din Reşiţa. Au fost luate la scotocit după ce DIPI adusese informaţii că persoanele în cauză ar face contrabandă cu alcool şi tutun. La percheziţii oamenii legii au ridicat 16.000 de lei, ţigări şi alcool, dar şi sume în euro.

„În același dosar, la data de 12 mai, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Caraș-Severin au mai efectuat două percheziții domiciliare pe raza orașului Lugoj și au ridicat 36.100 țigarete, 30 de litri de alcool, 2.000 de lei, o sută de euro și înscrisuri”, ne-a transmis Cecilia Dăneţ, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Percheziţiile s-au desfăşurat într-un dosar aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș. Față de o persoană s-a dispus arestul la domiciliu, iar față de alte patru persoane, măsura preventivă a controlului judiciar.  „La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Departamentului de Informații și Protecție Internă”, mai transmite ag. Cecilia Dăneţ.

banner 970 x 250