Express de Banat, sprijin real în proiectul demarat de Banca Mondială! Sute de cititori au ales prioritățile orașelor Reșița și Timișoara

Cititorii Express de Banat s-au implicat activ în campania demarată de Banca Mondială și Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România. Sute de oameni au completat chestionarele aferente orașelor Reșița și Timișoara privind proiectele pe care le consideră prioritare, dând click de pe site-ul expressdebanat.ro pe link-ul ce duce spre pagina oficială a campaniei.

Dragi prieteni de la Express de Banat,

Dorim să vă transmitem pe această cale un mesaj de mulțumire pentru sprijinul acordat în promovarea campaniei „Alege Prioritățile Orașului Tău!”. Împreună am ajuns la un număr de 5.667 de răspunsuri în orașul Timișoara, dintre care 525 de răspunsuri de pe platforma Express de Banat.

Așa sună prima parte a mailului transmis redacției noastre de cei care centralizează numărul de chestionare completate, la nivel național fiind vorba despre 80.000 de răspunsuri.

Pentru Reșița am avut 424 răspunsuri venite de pe platforma dumneavoastră, din 1.701 în total. Reșița se află momentan pe locul 14 în top orașe.

Banca Mondială, în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România, a demarat o campanie prin care să sublinieze proiectele prioritare ale reședințelor de județ.

Chestionarul poate fi completat până în 22 martie, accesând link-ul https://kwiksurveys.com/s/E7k9AFsk#!/0.

În primă fază, Banca Mondială centralizează datele, pentru ca mai apoi să se implice în atragerea de fonduri pentru proiectele desemnate prioritare la nivel național.

CITEȘTE ȘI:

Invitație la sondaj! Reșițeni, care sunt prioritățile orașului vostru?

Stadion, drumuri, spitale sau aquapark? Timișeni, puteți vota prioritățile județului!