Schimbare de ultim moment pe listele PP-DD

Nu doar listele Partidului Social-Democrat au fost schimbate cu o zi înainte de depunerea candidaturilor, ci și cele ale Partidului Poporului Dan Diaconescu. Medicul care a făcut un scor bun la alegerile locale a fost înlocuit de pe liste.

Paul Purea, cel care trebuia să candideze pentru ocuparea unei funcții în Colegiul 4, a fost retras de pe liste, în urmă cu doar câteva ore. Schimbarea a dat peste cap programarea inițială a PP-DD, de a depune listele la ora 18.00, la sediul Biroului Electoral de Circumscripție Județean Numărul 11.

Șeful partidului, Valentin Blănariu, a explicat pentru „Express de Banat” de ce s-a întâmplat acest lucru. „Acum punem la punct ultimele detalii legate de candidaturi, completăm hârtiile. Medicul Paul Purea nu poate candida pentru că nu îi permite Legea. Dumnealui are probleme cu domiciliul provizoriu. Prin urmare, va fi înlocuit cu Sever Smadu, care rândul său va fi înlocuit de un candidat nou pe liste”, a declarat președintele PP-DD, Valentin Blănariu.

În rest, lista candidaților a rămas neschimbată. Președintele Partidului Poporului Dan Diaconescu, filiala Caraș-Severin, a explicat că echipa sa se va prezenta astăzi la sediul BEJ, ca să depună lista de candidați, însă nu poate estima ora la care se va întâmpla acest lucru. Ora limită până la care candidaturile mai pot fi depuse este 24.00.

 

Comments

  1. Guardia Rosso Nera says:

    Sustineti echipa locala !