Purea poate ajunge ministrul Sănătăţii!

PP-DD Caraş-Severin a depus aseară lista oficială a candidaţilor la alegerile parlamentare, o listă modificată faţă de ceea ce anunţase iniţial preşedintele Blănariu.

Paul Sever Smadu le-a dat ceva emoţii celorlalţi colegi din PP-DD care candidează la alegerile din 9 decembrie pentru un loc în Senat sau Camera Deputaţilor după ce s-a lăsat aşteptat minute bune la Biroul Electoral. A ajuns în timp util până la urmă şi s-a înscris oficial la alegerile care-l pot trimite în Parlament, acolo unde vor să mai ajungă din partea partidului lui Dan Diaconescu, Valentin Blănariu (Colegiul 1), Dan Silviu Avram (Colegiul 2), Ion Grigoroiu (Colegiul 3), Sever Paul Smadu (Colegiul 4) şi Iancu Simion – Simi (Colegiul 5), toţi cinci candidaţi pentru Camera Deputaţilor, Vasile Nicolae Orăvicean (Colegiul 1) şi Ion Simion Purec (Colegiul 2), candidaţi pentru Senatul României.

A fost nevoit să se retragă din cursa electorală doctorul Paul Purea, cel care a făcut o supriză frumoasă la alegerile locale. El are însă promis Ministerul Sănătăţii. Asta în cazul în care PP-DD va ajunge la guvernare.