EXCLUSIV. Plantaţie de cannabis în comuna primarului care dă cu pumnul. Fiul edilului-şef, condamnat pentru trafic de droguri!

Comuna Domaşnea, guvernată după propriile legi ale primarului Petru Lorinţ, a ajuns pe harta dealerilor de droguri. Fiul său nu e deloc străin de astfel de activităţi infracţionale.

Procurorii de la Combaterea Crimei Organizate au încătuşat grupul infracţional organizat şi condus de caransebeşeanul Bona-Mura, specializat în traficul de droguri de risc şi etnobotanice. Cu ocazia investigaţiilor făcute de oamenii legii, au fost descoperite şi locaţiile din care traficantul se aproviziona cu droguri pe care ulterior le vindea tinerilor din municipiu. „Din septembrie 2013, Ebetiuc nu a mai distribuit substanţe etnobotanice, dar a sprijinit grupul infracţional coordonat de Bona-Mura, însoţind liderul grupului atunci când acesta s-a aprovizionat cu cannabis din Timişoara, Cănicea şi Domaşnea. Mai exact, Ebetiuc realiza transportul drogurilor cu un autoturism proprietatea tatălui său, fără ştirea acestuia”, au reţinut procurorii şi magistraţii de la Tribunalul Caraş-Severin.

Plantaţii de cannabis la Cănicea şi Domaşnea?! În satul şi comuna primarului Petru Lorinţ?! Nici nu e de mirare, atât timp cât chiar fiul primarului violent a fost condamnat pentru trafic de droguri. Petru Cristi Lorinţ a fost condamnat definitiv, în 2013, alături de alţi doi tineri, Carol Soriţeu şi Petru Roşeţi, de Curtea de Apel Timişoara, la 2 ani închisoare cu suspendare condiţionată pe un termen de încercare de patru ani. Fiul primarului Lorinţ apare acum în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare, după ce instanţa a dispus prelevarea de probe biologice de la cei trei condamnaţi. În cauză a fost confiscat aproape un kilogram de haşiş!

Comments

  1. ion says:

    ba ati xazut voi plantatiiile alea,daca asta ce faceti voi e jurnalism,vai si amar,de fapt daca sunteti reporteri postului motanesc tv ce sa mai zic