Talisman și Alb Negru vor urca pe scena gugulanilor. Campania „Îngeri pentru îngeri” a ajuns la Caransebeș!

Municipiul de pe Timiș și Sebeș se alătură Campaniei „Îngeri pentru Îngeri” organizată de Fundația Mereu Aproape. Astfel, gugulanii au intrat în horă și pregătesc un concert excepțional în scop umanitar.

Autoritățile locale din Caransebeș au răspuns apelului lansat de Formația Talisman, care este și imaginea campaniei organizate de Fundația Mereu Aproape. Spectacolul umanitar va fi organizat pentru a întinde o mână de ajutor unui înger în vârstă de doar un an și cinci luni. Micuțul are nevoie urgentă de o operație pe creier, lucru care nu va putea fi posibil fără implicarea cărășenilor cu suflet mare.

Astfel, sfârșitul acestei săptămâni anunță trei zile pline de concerte în aer liber. Scena va fi amplasată în Parcul Dragalina, iar artiștii care vor urca să-i încânte pe gugulani sunt Talisman, Alb Negru, Bianca Ioniță, Emanuel, dar și mai mulți invitați surpriză de muzică populară, dar și modernă. Chiar dacă este un spectacol în scop umanitar, intrarea va fi liberă pentru toți gugulanii dornici de muzică bună.

leader board 728 x 90 px