EXCLUSIV: Pistolarul lui Mîndriloiu a ucis cu sânge rece

Tribunalul Caraş-Severin s-a opus punerii în libertate a interlopilor Dan Mîndriloiu şi Alina Hoţa, acuzaţi de şantajarea mai multor oameni de afaceri din Reşiţa. Dan Ivănescu, un alt membru al grupării infracţionale, cere şi el să scape de arestul preventiv.

Interlopul care a tras două focuri în autoturismul soţiei unui afacerist din Reşiţa şi a lăsat arma pe capotă în semn de ameninţare vine astăzi la Tribunalul Caraş-Severin pentru a-i convinge pe magistraţi să-l cerceteze în stare de libertate. Probele ADN au confirmat că Dan Ivănescu este cel care a folosit un pistol EKOL model special 99 cu ţeavă modificată şi tot el este cel care a executat ordinele lui Mîndriloiu şi în perioada anilor 1993-1994. „A tras trei cartuşe asupra unei victime rănind-o la braţ, a tras şapte cartuşe asupra altei victime ucigând-o pe loc şi a tras alte trei focuri prin fereastră asupra unei alte persoane”, a reţinut Tribunalul Caraş-Severin în momentul în care a dispus arestarea preventivă a lui Ivănescu.

CITEŞTE ŞI: Mîndriloiu şi mâna sa dreaptă rămân în arest

                         Cîrpean, pus în genunchi de gruparea Mîndriloiu!

Afacerişti băgaţi în faliment cu pistolul

După ce şi-a ispăşit pedeapsa, Ivănescu a revenit la vechile sale îndeletniciri şi a lucrat din nou sub comanda lui Mîndriloiu. Dacă cererile de liberare provizorie sub control judiciar formulate de liderul grupării şi Hoţa au fost respinse, e uşor de anticipat că aceeaşi soartă o poate avea şi solicitarea lui Ivănescu. Rămâneţi pe expressdebanat.ro pentru a afla decizia instanţei!

EXCLUSIV: Citiţi mâine pe expressdebanat.ro despre legăturile lui Dan Mîndriloiu cu Bogdan Bujor şi ceilalţi interlopi periculoşi din Reşiţa!

foto: pressalert.ro