Mîndriloiu şi mâna sa dreaptă rămân în arest

Tribunalul Caraş-Severin a respins astăzi cererile de liberare provizorie sub control judiciar formulate de interlopii acuzaţi că ar fi şantajat mai mulţi oameni de afaceri din Reşiţa.

Avocatul Cosmin Bolosin a prezentat mai întâi motivele pentru care Alin Hoţa ar putea fi cercetat la fel de bine şi în stare de libertate. Faptul că acasă îl aşteaptă familia şi o fetiţă sau trecutul său „curat” nu au reuşit să impresioneze. Nici măcar încercarea avocatului de a demonstra că Hoţa se afla la o masă în bar în timp ce Mîndrioiu era prins în flagrant nu a contat. Procurorul DIICOT a fost vehement şi s-a opus eliberării, spunând despre Alin Hoţa că este, fără dubii, mâna dreaptă a temutului Mîndriloiu. Hoţa nu a făcut niciun fel de declaraţii în faţa instanţei, solicitând doar să fie lăsat să se întoarcă la familia sa. Mîndriloiu a refuzat şi el să răspundă eventualelor întrebări ale instanţei. Avocatul Bolosin a mizat pe anumite legături de afaceri ce ar exista între clientul său şi cei care au făcut plângeri împotriva lui. Mai mult decât atât, a spus că trecutul infracţional nu ar trebui să-l urmărească pe Mîndriloiu pentru tot restul vieţii. Şi în cazul acestuia, concluziile procurorului au fost de respingere a cererii de liberare condiţionată.

Tribunalul Caraş-Severin a respins ambele cereri, astfel că Mîndriloiu şi Hoţa rămân în arest, alături de Dan Ivănescu, un alt membru al grupării, cel care a executat focuri de armă asupra maşinii unui om de afaceri din Reşiţa.

Rămâi pe expressdebanat.ro. Citeşte luni, în exclusivitate, noi amănunte terifiante despre lumea interlopă din Reşiţa!

Comments

  1. EXCLUSIV: Pistolarul lui Mîndriloiu a ucis cu sânge rece. Astăzi cere să fie pus în libertate! says:

    […] CITEŞTE ŞI: Mîndriloiu şi mâna sa dreaptă rămân în arest […]