Cîrpean, pus în genunchi de gruparea Mîndriloiu!

Tribunalul Caraş-Severin analizează astăzi cererile de liberare provizorie sub control judiciar formulate de interlopii Dan Mîndriloiu şi Alin Hoţa, doi indivizi acuzaţi că au şantajat mai mulţi oameni de afaceri din judeţ.

Procurorii de la Crimă Organizată au adunat deocamdată mărturii de la trei oameni de afaceri care ar fi fost şantajaţi sub ameninţarea pistolului de oamenii lui Dan Mîndriloiu, un temut interlop care a mai fost închis pentru fapte cu violenţă.

Printre aceştia se numără şi Marius Cîrpean, fostul comisar-şef al Gărzii de Mediu din Caraş-Severin, au povestit surse apropiate anchetei pentru Express de Banat. Acesta nu a putut fi contactat, dar ar fi povestit procurorilor DIICOT despre un împrumut în valoare de 6.000 de euro pe care i l-ar fi acordat Mîndriloiu. Interlopul a avut pretenţia ca Marius Cîrpean să-i restituie de aproape nouă ori mai mult, mai exact, 53.000 de euro. „Din probele administrate în cauză rezultă că Mîndriloiu i-a solicitat lui Cîrpean în mod imperativ şi presant restituirea sumei, existând situaţii în care Mîndriloiu l-a vizitat pe Cîrpean la domiciliul său, unde a găsit-o doar pe soţia celui în cauză, împrejurare percepută ca ameninţare de către Cîrpean”, a reţinut instanţa atunci când a dispus arestarea lui Dan Mîndriloiu şi a locotenenţilor săi, Alin Hoţa şi Dan Ivănescu.

Fostul şef de la mediu avea toate motivele să se teamă. În primul rând din cauza cazierului lui Mîndriloiu, dar şi a situaţiilor umilitoare în care a fost pus. Surse demne de încredere au dezvăluit pentru Express de Banat că Marius Cîrpean a fost surprins de una din camerele video de la Şcoala Generală Nr.9 în timp ce îngenunchea în faţa lui Mîndriloiu şi a oamenilor acestuia, promiţând că-şi va plăti toate datoriile, indiferent de cât de exagerate ar fi fost pretenţiile interlopilor.

Cu toate acestea, Mîndriloiu şi Hoţa se consideră băieţi buni, spun că ar fi fost traşi pe sfoară în momentul flagrantului şi că pot fi cercetaţi în stare de libertate.

Rămâi pe Express de Banat pentru a afla decizia Tribunalului Caraş-Severin!

Comments

  1. Preluare expressdebanat.ro: „Comisarul-şef al Gărzii de Mediu, pus în genunchi şi şantajat de gruparea Mîndriloiu!“ | Știri din Banat says:

    […] mai mult https://expressdebanat.ro/exclusiv-comisarul-sef-al-garzii-de-mediu-pus-in-genunchi-si-santajat-de-gr… Posted by elena.frant at January 6, 2013 Filed in category: Banat, « Ce impozite și […]

  2. EXCLUSIV: Pistolarul lui Mîndriloiu a ucis cu sânge rece. Astăzi cere să fie pus în libertate! says:

    […]                          Cîrpean, pus în genunchi de gruparea Mîndriloiu! […]

  3. MARIUS CÎRPEAN: „Eram prieten de familie cu Dan Mândriloiu, nu a făcut presiuni asupra mea și a familiei mele” says:

    […] că vizita pe care a primit-o soția sa și despre care cotidianului online a scris în articolul „Cîrpean, pus în genunchi de gruparea Mîndriloiu”, a fost una de prietenie și în niciun caz una prin care să se exercite presiuni asupra […]