Pilotul Cătălin Ţuţuian, cercetat pentru violenţă

O tânără de 22 de ani din Moldova Nouă l-a reclamat la Poliţie pe cel numit „Demonul vitezei”. Pilotul ar fi bătut-o cu bestialitate şi ar fi tuns-o în batjocură.

Povestea de dragoste dintre Alexandra Constantin şi Cătălin Ţuţuian s-a terminat cum nu se poate mai prost şi nu a lipsit mult să se încheie cu o dramă. Cel puţin aşa susţin vecinii fetei, care au găsit-o pe aceasta desfigurată, cu părul ciopârţit şi în stare de inconştienţă. Incidentul a avut loc în seara zilei de 8 aprilie. Alexandra a anunţat Poliţia în dimineaţa zilei următoare. „Poliţia Oraşului Moldova Nouă a fost sesizată de către Alexandra Constantin, în vârstă de 22 ani, cu privire la faptul că în seara zilei de 8 aprilie a fost agresată de un bărbat. Din declaraţiile victimei rezultă că T. CĂTĂLIN, în vârstă de 30 ani, a pătruns în locuinţa sa fără consimţământul ei şi a fost lovită de acesta cu pumnii şi picioarele, motivul fiind că tânăra nu a mai dorit să-i fie prietenă”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Caraş-Severin.

alexandra constantin
Alexandra Constantin a făcut plângere la Poliţie

Internată la Timişoara

Tânăra a fost internată la Spitalul Orăşenesc Oraviţa, iar ulterior transferată la Timişoara. Ieri a fost la medicul legist pentru a obţine un certificat medico-legal care să-i folosească în instanţă, povestea de dragoste cu pilotul Cătălin Ţuţuian urmând să fie încheiată în instanţă. Încă şocată de cele întâmplate, aceasta nu a dorit să dea mai multe detalii despre coşmarul pe care l-a trăit. Cătălin Ţuţuian, până mai ieri iubitul ei, neagă însă totul şi spune că tânăra nu vrea decât să se răzbune şi, eventual, să câştige nişte bani. „Nu este nimic adevărat. Este o măgărie prin care încearcă să facă nişte bani. Este penibil când un om vrea să facă bani de pe altul. Vrea să se răzbune şi să facă bani. Îmi este ruşine când cineva vrea să se răzbune şi să facă bani de pe altcineva. Nu este nimic adevărat”, a susţinut Ţuţuian. Asul volanului ştie că Alexandra Constantin a fost la spital, dar spune că starea ei de sănătate este foarte bună. „Este acasă de mult şi nu are niciun fel de problemă”, a mai spus Ţuţuian, care a recunoscut faptul că tânăra nu i-a cerut niciodată bani. Chiar dacă neagă totul, pilotul va răspunde în faţa organelor de anchetă. „În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pe numele bărbatului, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi loviri sau alte violenţe”, a precizat Ancuţa Cărbunaru.

Cătălin Ţuţuian a fost considerat o mare speranţă a motorsportului românesc. Pilotul din Moldova Nouă a absolvit cea mai renumită şcoală de pilotaj din lume, a stabilit mai multe recorduri pe celebra pistă de la Le Mans, a alergat în campionatele de karting şi în Formula Renault Campus. Lipsa banilor şi a sponsorilor l-a împiedicat să-şi vadă visul cu ochii: Formula 1.

Comments

  1. danny says:

    de Bolosin nimic? :)))