Dealerul de droguri, importator de alimente!

Caransebeşeanul Marian Găină, unul din principalii furnizori de ecstasy şi cannabis pentru cluburile de fiţe din Timişoara, îi ia peste picior pe procurorii de la Crimă Organizată şi pe judecătorii care l-au trimis cinci ani în puşcărie.

Poliţiştii de la Antidrog l-au reţinut în primăvara anului trecut pe Găină, alături de alte două persoane. Acesta vindea comprimate de tip ecstasy imprimate cu logo-urile unor branduri foarte cunoscute, cum ar fi „Apple”, „Louis Vuitton”, „Motorola” sau „Rolex”. Procurorii spun că Marian Găină trimitea în cluburile timişorene şi câte 500 de pastile ecstasy pe lună, dar el nu recunoaşte nimic.

publicitate online in ziar Express de Banat

„Este adevărat că intenţionam să mergem cu Stamate în Olanda pentru că vroiam să cumpărăm diferite produse alimentare, zahăr, dulciuri, haine, pentru a le valorifica în România, deoarece eu ştiam mai multe depozite acolo, pentru că am locuit acolo. Chiar dacă la telefon am vorbit despre alimente şi alte lucruri, eu consider că în mod abuziv s-a reţinut că acele convorbiri s-ar referi la droguri. (…) Eu nu sunt vinovat absolut deloc de faptele din acest dosar. (…) Nu sunt de acord cu ce scrie în rechizitoriu, nu am plecat în Olanda pentru valorificarea banilor pe stupefiante”, a declarat Marian Găină. Mai mult decât atât, ironizând organele de anchetă, caransebeşeanul se întreabă ce mare dealer e el, dacă la percheziţii s-au găsit doar vreo trei pastile de ecstasy?!

gif card de energie dacus 1000x100

Procesul traficanţilor de droguri se află în faza apelului. Prima instanţă l-a condamnat pe Găină la cinci ani de închisoare. „Vom cere în principal achitarea şi, în subsidiar, diminuarea pedepsei şi alt mod de individualizare a acesteia, mai exact, o pedeapsă cu suspendare sub supraveghere”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/