Cătălin Radu a încercat să scape de arest

După ce i-a fost respins recursul la decizia instanței de a rămâne în arest preventiv pentru 29 de zile, Cătălin Radu a încercat din nou astăzi să obțină eliberarea sub supraveghere, fără nicio speranță însă.

Judecătoria Reșița a respins cererea de eliberare sub control judiciar formulată de omul de afaceri reșițean. Acesta este nemulțumit în continuare de modul în care decurge procesul său și a declarat recurs, calea de atac urmând să fie soluționată de Tribunalul Caraș-Severin.

Arestat preventiv pentru 29 de zile după ce a snopit în bătaie un tânăr într-o sală de fitness, fiind acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, Cătălin Radu s-a prezentat în fața instanței cu precizarea că nu reprezintă un pericol social și poate fi cercetat în libertate. Ca argumente au fost scoase în față cele câteva localuri de pe raza orașului ce le deține afaceristul, care sunt populate de tinerii ce vin în număr foarte mare fără să se fi simțit vreodată amenințați sau în pericol.

1000x100 casa brutarului

Cu toate declarațiile acestuia, că dacă ar reprezenta un pericol pentru cetățeni localurile lui ar fi pustii, instanța nu s-a lăsat impresionată și a menținut mandatul de arestare pentru 29 de zile.