Patronul de la Bamboo a fost pus în libertate!

Cercetat penal pentru ultraj contra bunelor moravuri după ce a avut o altercaţie cu un tânăr într-o sală de sport din Reşiţa, Cătălin Radu vine astăzi din nou în faţa instanţei.

UPDATE ORA 15.17 Magistrații de la Tribunalul Caraș-Severin au admis recursul omului de afaceri și au dispus punerea lui în libertate.

UPDATE ORA 09.20 Judecătoria Reşiţa a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă valabil 29 de zile şi tot aceeaşi instanţă i-a respins, ieri, cererea de liberare provizorie sub control judiciar. Cătălin Radu nu se consideră un pericol social şi solicită să fie cercetat în continuare în stare de libertate. Acesta recunoaşte şi regretă incidentul din sala de fitness şi chiar intenţionează să se împace cu partea vătămată. În această dimineaţă, Cătălin Radu e aşteptat la Tribunalul Caraş-Severin, unde se va judeca recursul declarat de acesta împotriva deciziei de ieri a Judecătoriei Reşiţa. Faptul că deţine mai multe localuri în oraş care sunt frecventate de un număr mare de tineri este încă un atu pe care mizează avocatul său. Vrea să demonstreze astfel că omul de afaceri nu e perceput ca un tip violent şi periculos şi că întâmplarea din sala de sport a fost doar un accident.

Rămâi pe expressdebanat.ro pentru a afla decizia instanţei!