EXCLUSIV: Pelici a plecat din Valea Domanului !

Tehnicianul Alex Pelici a renunţat să mai antreneze Metalul Reşiţa după o discuţie cu patronul Cătălin Rufă purtată în urma remizei de pe teren propriu cu Olimpia Satu Mare.

UPDATE, ora 21.00

Primarul Mihai Stepanescu regretă poate cel mai mult plecarea lui Pelici. „Am crezut până în ultimele secunde că sunt şanse să se întoarcă. Mi-a spus că a luat hotărârea să plece. Este decizia lui, pe care nu o înţeleg, dar o respect. Ştiu că domnul Rufă şi-a dorit până în ultimul moment ca Alex să rămână. El a ales să plece. Îmi pare extrem de rău că a ales să plece, nu mă aşteptam la asta”, a spus edilul-şef.

În ceea ce priveşte viitorul echipei, Stepanescu spune că nu s-a schimbat nimic din proiectul iniţiat în vară. „Rămâne acelaşi obiectiv, clasarea în primele şase, chiar dacă e vreun antrenor local sau din altă parte. Eu, ce am promis, mă ţin de cuvânt. Vreau să amintesc de promisiunea Consiliului Judeţean de a se implica şi ajuta financiar pentru a susţine o echipă de Liga a II-a. Îi rog pe toţi cei care au promis că dau bani să o facă”, a mai spus primarul.

 

Revenit în Valea Domanului pentru proiectul care vizează renaşterea fotbalului reşiţean, Pelici a făcut pasul înapoi după două etape în care echipa a adunat un singur punct. Antrenorul nu s-a prezentat la antrenamentul de ieri, iar Rufă i-a găsit deja înlocuitor. Pelici s-ar fi supărat după ce Rufă i-a spus că şi-ar dori un ,,joc mai consistent” şi a anunţat că renunţă să mai antreneze echipa. Cu toate insistenţele patronului şi ale primarului Stepanescu, care îi este naş de cununie, Pelici nu a putut fi convins să se răzgândească.

Cătălin Rufă a confirmat pentru expressdebanat.ro despărţirea şi a anunţat numele noului antrenor: Alin Artimon. Acesta îşi va încheia socotelile cu FC Caransebeş, mâine fiind aşteptat să conducă primul antrenament în calitate de antrenor al Metalului Reşiţa.

 

Rămâi pe expressdebanat.ro. Revenim cu amănunte şi cu un interviu acordat de patronul Cătălin Rufă!

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Al patrulea descalecat a lui Pelici s-a incheiat mult mai urat decat cel precede cand a fost izgonit de galerie. Pelici a fost foarte bun ca jucator la CSM Resita si bun ca antrenor la aceeasi echipa cand a lasat-o in liga a 2-a. A treia oara ulciorul s-a spart iar, acum, a patra oara, s-a facut tandari cu toate ca i s-a atras atentia ca isi baga capul in jug. Imi si pare rau de “omul“ Sandu cu care am avut relatii foarte bune ca jucator si antrenor la CSMR in liga a doua, dovada si flashul dupa meciul cu …Valcea.
    http://www.youtube.com/watch?v=3aWkwXGCU_c&feature=em-upload_owner#action=share